Titanic 3D

Igår var det alltså Date Night.



Då Alex var sen fick vi äta på en restaurang precis bredvid bion, något annat hanns inte med. Maten var ok. Lite för mycket grillkrydda för min smak och inte lagad med kärlek. Men det gick ner.



Och så filmen. Titanic 3D. Shit, vad bra den är! En riktigt biofilm som gör sig allra bäst på vita duken. I och för sig var jag inte jätteimponerad av 3D- effekterna, även om de självklart bidrog till ytterligare en dimension, de gjorde inte jättemycket skillnad. Men det spelar ingen roll, för när chansen finns att se Titanic på bio igen så tar man den.

Jag förvånades över att jag fortfarande kommer ihåg nästan alla repliker (jag vet inte riktigt om det är ett sundhetstecken). Och blödig som jag är kom ett par tårar redan när fartyget lade ut i Southhampton, och sedan fortsatte det vid ytterligare några tillfällen. Tack och lov var det inga störtfloder, och mot slutet kunde jag höra hur det snyftades lite här och var i salongen.

Titanic är en fantastisk film, och bara scenografin gör den värd ett biobesök. Alla små detaljer i allt från båtens inredning till skådespelarnas kläder är helt underbara att titta på. Så mitt bästa tips just nu är att se den, för den chansen kommer nog inte igen. Om man inte vill se den på dvd förstås.

I natt är det för övrigt exakt hundra år sedan Titanic förliste. Kl 02:20 gick hon under. Usch, jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0