Lägesrapport



Well, well, well det är fredag igen! Fasiken, vad fort den här veckan har gått (and I love it!). Man ska inte önska bort dagarna så att helgen ska komma snabbare, men den här veckan har varit så värdelös att jag gör det i alla fall. Men jag ska försöka att ta tillvara på dagarna i framtiden, och hitta på roliga saker istället för att bara önska att de kan ta slut så fort som möjligt. Det blir nog lite lättare också när snön och kylan försvinner och våren gör sitt intåg.


Annars då?

Jag ska göra ett stopp i stan efter jobbet. Har fått tips om byxor som skulle kunna vara intressanta för mig, så förhoppningsvis kommer jag hem med åtminstone ett par. Ska även hitta en present åt en liten bebis.

I morgon är det Melodifestivalens andra deltävling, och den missar jag självklart inte! Och den här gången är inte förväntningarna uppskruvade. Jag har läst tidningarna, och enligt dem så är det ett svagt startfält. Jag väljer att tro på det, även om jag hoppas få det motbevisat.

Jag åker kommunalt till stallet i morgon. Jättekul om det är lika kallt som i dag. Jag hade tretton minusgrader när jag gick hemifrån, en kollega hade sjutton. Ser inte fram emot att vänta på bussen i sådana temperaturer.

På söndag ska jag få träffa Cathrine och Jonas lilla bebis! Åh, det är det jag ser fram emot mest. Lilla Ingrid är en månad nu, och jag har fortfarande svårt att fatta att Cathrine är mamma. Det känns så stort.

Jag får panik på alla möbelfirmor som har rea just nu. Är det ok att shoppa loss till nya lägenheten innan man ens har flyttat in?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0