Missing

 
Istället för att fånga solen har jag i dag sträckkollat på första säsongen av Missing. Alla tio avsnitt lyckades jag ta mig igenom- ni får gärna applådera nu. Tack, tack...
 
Rebecca Winstone är en före detta CIA- agent, vars man (som även han arbetade för CIA) omkom för tio år sedan. När deras son försvinner under mystiska omständigheter gör hon allt för att hitta honom- oavsett vad som krävs. Vad har hänt Michael? Och vem är det som i sin tur gör allt för att han inte ska återfinnas?
 
Redan från första avsnittet var jag tokfast. Det här är en spännande serie med mycket fart och fläkt. Det går undan, och blir inte tråkigt. Små pusselbitar delas ut allteftersom, och det tog ett tag att lista ut hur de skulle läggas för att helheten skulle bli komplett. Ashley Judd spelar huvudrollen som Rebecca Wistone, och hon gör det bra. Det är kul att se henne i en roll av det här slaget. Att säsongen slutade med en cliffhanger lovar gott inför framtiden- för jag hoppas verkligen att det kommer en andra säsong. Det tycker jag att serien förtjänar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0