Diamantbröllop

Tidigare i somras firade farmor och farfar 60 år som gifta (helt fantastiskt!). Eller ja, själva firandet fick vänta tills i dag då släkten möttes upp i Mariefred för en trevlig middag på Gripsholms Värdshus. Det blev massa mat, och jag åt tills det inte fick plats något mer i min stackars matsäck. Precis som vanligt när man har ätit middag med släkten, med andra ord.
 
 
Här är huvudpersonerna.
 
 
Jag åt någon form av krämig kräftsoppa med västerbottenpaj till förrätt.
 
 
Till varmrätt åt jag oxfiléplanka.
 
 
Jag och Alex delade på en chokladfondant till dessert. Glassen var inlindad i karamellbitar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0