Ändrade planerEgentligen skulle jag och pojkvännen ha dansat salsa i dag, men vi ändrade de planerna (jag var mest pådrivande, efter att ha tryckt i mig en Nacho De Lux och blivit alldeles för mätt för att orka svänga mig runt på dansgolvet) i sista stund. I stället blev det lite shopping på stan och en avslutande fika på Wayne's. Inte så som planen såg ut från början, men vansinnigt trevligt ändå. 


Det är vansinnigt skönt att bara j

7409016d2ccdfa89965eb6d71adc4c36.png

Det är vansinnigt skönt att bara jobba fyra dagar den här veckan. Och nästa vecka. Men jag har en känsla av att påskhelgen kommer försvinna lite väl fort. Tyvärr.


You gave me gold and I called you teaser

En gammal favorit.


Magnum GoldIgår testade jag Magnums nya glass för säsongen - Magnum Gold. Tyvärr krossades mina höga förväntningar när jag tog en första tugga. Vaniljglass med kolasås, och chokladöverdrag i en gyllengul ton. Tyvärr inte lika gott som det låter, och jag tycker fortfarande att den klassiska Magnumglassen är den godaste.


Två biocheckar finns nu i min ägo.

143bb0e9ce151662f0893a2db605b461.png

Två biocheckar finns nu i min ägo. Mycket trevligt, då det är vansinnigt dyrt att gå på bio nuförtiden.


Dagens lärdomOch by the way - velociraptorerna hade fjädrar. Det lärde jag mig i dag, och den kunskapen tänkte jag dela med mig av. Varsågod.


SöndagsmiddagVi fortsatte vår dejtingdag med ett besök på Vapiano i Gamla Stan. Det var första besöket för oss båda, och ingen av oss blev besviken. God mat, bra priser och trevligt inredd restaurang. Det kommer garanterat att bli fler besök där i framtiden.


En dag på museetJag och Alex har haft en kulturell heldag i dag. Det är inte ofta jag går på museum, men i dag var det Naturhistoriska Riksmuseet som gällde. Jag har inte besökt det på femton år eller så, och det var väldigt trevligt att se alla utställningar som var aktuella just nu. Det var dinosaurier, människokroppen, mineraler och andra stenar, och foton på isbjörnar och sälar.

Vi passade även på att gå på Cosmonova, vilket väl egentligen var den stora höjdpunkten. Filmen vi såg var Dinosaurier 3D, som handlade om dinosaurieutgrävningar och hur de gigantiska djuren levde, och hur deras skelett kan vara så välbevarade när man gräver fram dem i dag. Mycket intressant, kan rekommenderas.

Det var ett lyckat museibesök, även om jag fick lite ont i kroppen av att gå runt så länge, och dessutom släpa på en tung väska. Jag måste bli lite mer kulturell av mig, tror jag bestämt.


Min natt var inte särskilt rolig.

0-6f9ab7caec224bee09d721aa86c09fd3.png

Min natt var inte särskilt rolig. Jag sov inte bra alls, och känner mig ännu mindre utvilad än vad jag gjorde igår. Tur att jag slutar tidigare på fredagar.


Är lite under isen i dag. Bildförk

39a1bc6aa407d07db5865f0e39b6cd29.png

Är lite under isen i dag. Bildförklaring kommer senare, men jag kan avslöja att rosa drinkar är inblandade.


Morgonens humör: Glad, men lite tr

28f8a074486d8e2d3e390a63f8ca3c7e.png

Morgonens humör: Glad, men lite trött. Inte helt utvilad, och ytterligare någon timmes sömn hade inte varit fel. Jag verkar vara på god väg att mota bort min förkylning, även om jag fortfarande snorar och hostar en del. Dagen har med andra ord börjat ganska så bra.


Alldeles ensamDet är ensamt och tråkigt hemma hos mig. Min karl tillbringar natten i sitt eget hem, av anledningar som jag just nu inte kan tycka är godtagbara. Jag saknar honom, och vill att han ska vara med mig.


Hos tandläkarenI dag var det dags för det årliga besöket hos tandläkaren. Med tanke på hur det har sett ut de senaste åren vad gäller mian tandläkarerfarenheter, var jag inte alltför hoppfull när jag steg in på mottagningen i eftermiddags.

Förra året drog jag ut två visdomständer, och lagade ett hål som uppkommit på grund av den ena visdomstanden. Det var några dagar när smärtan tog över hela mitt väsen, och jag mådde extremt dåligt. Men med hjälp av starka värktabletter gick det över, och på köpet tappade jag två kilo, då jag inte kunde äta någonting på en hel vecka.
Året innan var jag tvungen att införskaffa en bettskena, så jag pungade ut med 3000 kronor. För något som jag i dagsläget inte använder när Alex sover hos mig. Illa.
Året innan det var det ännu en visdomstand osm ksulle bort, och likaså året innan det.

Den här gången var jag dock förvissad om att de inte skulle kunna ta någon mer visdomstand, då jag inte har några kvar. Men en sådan positiv sak utesluter ju inte att det kan vara någonting annat som behöver rättas till.
Tack och lov fick jag beskedet att mina tänder mår bra. Lite tandsten, men det var allt. Inga hål, inga tänder som måste dras ut, ingen ny bettskena eller tandställning eller vad fasiken man nu kan tänka sig att det finns för tandtillbehör. Bara 1200:- fattigare, och orden "Vi ses om ett år". Lovely. Bortsett från pengarna, då.


Jag kan inte koncentrera mig på jo

0-1c9398fd922b3d0f3e4b3feb8482032e.png

Jag kan inte koncentrera mig på jobbet. Fick veta en sak som jag tidigare varit helt ovetande om, och när jag försöker få tag på den det gäller får jag inget svar. Vilket inte är så konstigt, de har förmodligen fullt upp. Känner mig lite smått chockad. Och glad. Väldigt, väldigt glad.


Hotell

Jag bodde på två olika hotell förra veckan. Det är mysigt att bo på hotell, jag gillar det. Man behöver inte städa eller bädda sängen. Hotellfrukost är the shit. Det finns ofta en liten bar. Men. Det är skillnad på hotell och hotell.På Hotell Ibis i Sundsvall såg det ut så här. Man fick vad man betalade för. Nothing fancy at all. Ganska fult hotellrum, men sängen var helt ok. Och det är ju det viktigaste.I Örebro bodde vi på Behrn Hotell, som var lite flottare. Det var ett väldigt mysigt hotell, där inget rum var likt något annat. Ska du besöka Örebro kan jag rekommendera detta boende.


Jag är alldeles för trött för att

4f4924d51a1c36a2f118333198934aec.png

Jag är alldeles för trött för att det ska vara roligt att vara tillbaka på jobbet. Känner mig inte ett dugg utvilad, och dessutom har jag åkt på en förkylning. Inte ok någonstans.


Sweet Disposition

Den här låten har jag hört ett antal gånger i biograferna under den senaste veckan. Väldigt bra. Väldigt, väldigt bra.

The Temper Trap


Jurassic ParkJurassic Park visas just nu på tv, och trots att det har gått sjutton år sedan den kom ut tycker jag fortfarande att den är helt grym. Jag såg den på bio med pappa, och den gjorde stort intryck på mig. När jag var liten var jag intresserad av dinosaurier, och vi hade en bok med massa bilder på olika arter, som jag älskade att bläddra i. Intresset mattades dock av med tiden, även om jag än i dag tycker att de var riktigt häftiga djur. Därför sitter jag nu klistrad framför tv:n. Att jag redan har sett filmen åtskilliga gånger spelar mindre roll.


ConverseI dag har det varit riktigt fint vårväder ute. Jag lämnade dock kvar vårskorna hemma när jag begav mig ut. Jag inbillade mig att det skulle vara alldeles för blött för sådana skor, men där hade jag fel. Det var helt ok underlag för tygskor.

Nu när våren förhoppningsvis är på ingång, kan det vara trevligt att införskaffa ett par nya skor. Jag känner mig riktigt sugen på ett par Converse. När jag fyllde år senast fick jag ett par svarta, som ännu är oanvända. Jag har även ett par gamla rosa, som börjar bli rejält slitna. Har länge varit sugen på någon annan färg, och det kanske är dags att äntligen slå till?

När det gäller Converse finns det en rad olika varianter och färger att välja mellan. Och jag har så svårt att välja. Funderar på att slå till på ett par med låg sula den här gången. Och färgerna som är mest aktuella för stunden är röd, mossgrön och lila. Men sådant kan ju ändras. Får ta mig en sväng förbi affären och se om jag hittar något intressant.


Roadshow 2010 - Etapp 1Efter två dagar i Sundsvall är jag nu hemma för ett snabbt stopp, innan det i morgon kväll bär av mot Örebro. Sammanfattningsvis så här långt kan man nog säga att det är en liten succé som vi har åstadkommit. Besökarna har varit väldigt peppade och optimistiska när de har lämnat biografen efter showen.

Det märks att jag är ovan vid att jobba fysiskt om dagarna. Det är lite skillnad mot att sitta vid ett skrivbord. Släpa runt på stora figurer i kartong, bära lådor, resa ett gigantiskt tält... Det har gjort att jag är väldigt trött om kvällarna. Och i bilen på väg till Stockholm i dag passade jag på att sova några timmar. Välbehövligt.

I morgon väntar en heldag på Skandiabiografen i Stockholm. Det har jag sett fram emot. Det är även nu vi byter team, och från att ha jobbat med inköpschefen, regionsdirektören för Syd och en försäljningschef, blir det nu bland annat vd:n och reklamchefen som vi kommer att följa resten av veckan. Det ska bli kul att se deras presentationer, hur mycket de skiljer sig från team Erik.

Den enda nackdelen är att jag ska infinna mig på bion kl 06:30 i morgon bitti. Men det blir nog bra.


Det är verkligen jättekul att fast

0-20acc3e01b23fc1ecaaa7d4b30931ba5.png

Det är verkligen jättekul att fastna i hissen två gånger. I synnerhet att bända upp dörrarna när inget annat funkar, och kliva ut bara för att upptäcka att hissen inte åkt hela vägen ner. Detta resulterade i en jäkla vurpa, med ont i knät och skitiga byxor. Tack.


Miss you LoveUnder veckan som kommer, kommer jag att befinna mig på resande fot i Sverige. Turnéplanen ser ut som följer:

Måndag: Avresa vid kl 14:30, destination Sundsvall.
Tisdag: Sundsvall
Onsdag: Sundsvall. På eftermiddagen bär det av mot Stockholm.
Torsdag: Stockholm. På kvällen åker vi till Örebro
Fredag: Örebro. Åker hem på kvällen.

Enda natten jag kommer att tillbringa hemma är natten mellan onsdag och torsdag. Och det lär inte bli många timmar hemma i lägenheten, för kl 7 på morgonen ska jag infinna mig på Skandiabiografen.

Detta innebär att jag inte kommer att kunna träffa Alex förrän på fredag kväll. Han har tentavecka den här veckan, och har spenderat hela denna vecka med att plugga, och det fortsätter han med nästa vecka. Så det blir till att inte ses. Och det är inte roligt någonstans. Jag vänjer mig väldigt lätt vid att ha honom i närheten om kvällarna, och att då inte träffas på så många dagar känns som en halv livstid.

Men det är väl bara att bita ihop, antar jag. Och längta till fredag.


Borde...Egentligen borde jag packa. Jag åker ju ut på Sverigeturné i morgon. Men jag drar ut lite på det, har fastnat framför How I met your mother. Packa kan jag göra sen...


Filmer att se innan jag dör

Jag och Marielle diskuterade vilka filmer som man måste se innan livet tar slut. För det finns ju några sådana, och jag har sett långt ifrån alla.

Filmer att se som jag ännu inte har sett:

Forrest Gump
Gudfadern
Schindlers List
Casablanca
Borta med vinden
Star Wars (Jag har verkligen försökt, och jag klarade inte av att se mycket av första filmen. Men jag anser trots allt att man borde se dessa filmer)
Höstlegender

Och fler filmer kommer jag inte på. Trots att det finns hur många som helst. Kommer du på någon "måste"- film? Lämna gärna en kommentar, så kan jag skriva ner den på min lista.


Hot mot KTH

Den här artikeln gav mig just väldigt ont i magen. Min pojkvän kommer förhoppningsvis att plugga hemma i morgon, men har tenta på tisdag, torsdag och fredag. Jag vill inte att han ska gå till skolan överhuvudtaget, men så kan man ju egentligen inte heller tänka. Dessutom behöver det ju inte vara ett allvarligt hot, men man kan ju inte ignorera det. För det kan lika gärna vara på riktigt.


You bleed just to know you're alive

Jag lyssnar inte på den så ofta, men det är en av mina favoritlåtar.

Goo Goo Dolls - Iris


To DoJag har en del saker som jag måste göra i dag.

- Städa
- Diska
- Torka golv
- Packa
- Laga någon mat att ha i matlåda i morgon
- Gå till affären och köpa något som man kan äta i bilen i morgon
- Rensa lite i garderoben (inte ett måste, men det skulle vara trevligt)


Lika som bär?

Jag upptäckte igår att dragspelstjejen från Timoteij är väldigt lik Kim Raver, som spelar Nico i Lipstick Jungle.

Om du har svårt att se - det är hon näst längst till höger.


Vann rätt låt?Jag har inte varit särskilt imponerad av årets Melodifestivalfinal, men jag är ändå glad över att jag kan säga att rätt låt vann. Eller, en av de rätta låtarna vann. I mina ögon var det en fight mellan Eric Saade och Anna Bergendahl. Salem al Fakirs låt är också bra, men jag ville inte se den som vinnare.

Och lilla Anna Bergendahl tog hem hela kalaset. Det är kul att vi skickar en powerballad istället för en uptempolåt. Det borde vi ha gjort redan för två år sedan, när Sanna Nielsen framförde sin alldeles fantastiska Empty Room. Bland det bästa i Melodifestivalens historia (och ljusår bättre än Annas låt).
Jag skulle dock inte bli förvånad om det, när det börjar dra ihop sig för Eurovision, börjar skrivas om att Sverige har skickat en Yohanna- kopia. För er som inte har koll placerade sig isländska Yohanna högt i Eurovision förra året med sin fina ballad Is it true. Men vi blir å andra sidan alltid anklagade för att skicka Abba- kopior, och jag har aldrig förstått det där. Vi skickar poplåtar. Bra låtar, oftast.

Det finns inte någon i hela startfältet som jag unnar segern mer än just Anna. Så i år kan jag inte säga att fel låt vann, för det gjorde den inte. Jag är skeptisk till hennes chanser i Eurovision, men hon är helt rätt segrare i vår svenska tävling, och därmed röstade vi rätt i år. Thank God.


Where were you last night

Den här låten spelas flitigt i min iPod just nu. Gotta love it.


SnyggingIbland är man bra snygg.

Men det hade fan inte suttit fel med en öl just nu.


Firandet av Addi

Förra lördagen firade vi Alex bror Addi, som fyllt år. Det började med förfest i Örnsberg, och fortsatte till Debaser Medis. Här kommer en bildkavalkad från den kvällen. En kväll som för övrigt var väldigt trevlig.Martin var tidig, och bjöds även han på middag.Det ser ut som att Rickard har satt sig på något otrevligt.Addi fick en helt ny outfit i present. Plua nappar och en kålrot.Det bjöds på tårta.Torleif antastade Alex.Ibland undrar man.De hade det mysigt i soffan.Rickard lekte.Jag lånade Addis nya mössa.Med fin pojkvän.


Arbetsdagen tillbringade jag delvi

2fbcb8505aa59626fd4cb0b38685cadc.png

Arbetsdagen tillbringade jag delvis på resande fot. Bland annat inhandlades det flyttkartonger på IKEA i Barkarby. En inte helt oangenäm utflykt.


KaloriI dag var det dags för en första repetition på location av Road Showen. Platsen var Skandiabiografen på Drottninggatan, och jag infann mig där kl 14.

Innan dess mötte jag upp Alex i stan, för en mysig lunchdejt. Det är längesen jag åt lunch inne i stan, och det är ännu längre sedan ja gsenast åt lunch på Kalori. Alex hade hört talas om stället, och ville gärna testa det, så vi gick dit. Och maten var lika god som jag mindes den. Det var en mycket trevlig lunch, om än lite kort. Hade gärna tillbringat lite mer tid i sällskap med Alex, då vi inte kommer ses så mycket den här veckan. Elelr nästa vecka.


Road ShowNästa vecka händer det grejer på jobbet. Då är det dags att rulla ut vår Road Show. Under fyra dagar ska två olika team från jobbet besöka sex olika städer. I biografer ska vi samla alla anställda - butiksmedarbetare, lagermedarbetare och alla som arbetar på huvudkontoret - och berätta om företagets visioner, mål, se de nya reklamfilmerna etc. Det ska serveras mat gjord på våra egna produkter, och alla anställda ska få en varsin goodiebag med diverse saker i. Allt för att informera om nyheter, och stärka gemenskapen.

Min avdelning är i allra högsta grad delaktig till att få hela detta event att fungera, och även jag hjälper till. Det är därför som jag har hängt så mycket med pärmarna med tidningsutklipp. Men det slutar itne där. Jag ska följa med på turnén och hjälpa till med bland annat utsmyckning av biosalongerna, cateringen, goodiebagsen och andra saker som kan behövas.

På måndag eftermiddag åker jag till Sundsvall. På onsdag bär det av till Stockholm igen, för föreställningar på torsdagen, och på fredag är vi i Örebro. Så det blir ett himla flängande, med tidiga morgnar, sena kvällar och en hel del tid i bilen. Men jag tror att det kan bli riktigt kul.


Verona

Jag fick precis veta att en av mina favorithästar i stallet avlivades i lördags. Tydligen var det något fel på en bakkota, och det fanns ingenting som de kunde göra. Fina, fina Verona. En riktig satkärring i boxen, men otroligt fin att rida. Hon lyckades alltid plocka fram mina bästa sidor, och allting blev så enkelt när man satt på hennes rygg.

Och nu finns hon inte längre. Det gör ont i hjärtat att tänka på det. Det är inte längesen Mickels fick kolik och var tvungen att avlivas på plats. Och Gossip fick somna in för några veckor sedan. Vilar det en förbannelse över Farsta Ridskola? Det är så jäkla tragiskt.


SjöutsiktDet är verkligen jättetrevligt när snön smålter, och det bildas en gigantisk pöl utanför mitt fönster. Extra trevligt är det också att den placerat sig precis vid porten, så att man får simma för att kunna ta sig in i huset. Jag funderar starkt på att snickra ihop en liten eka, så att jag kan ro över vattnet istället. Och det bästa är att min hyresvärd inte har höjt hyran, trots att lägenheten nu är värd betydligt mer tack vare den nya sjöutsikten.


Längtan

Jag läste precis min kusins blogg, och suget efter Australien i vinter växer sig allt starkare. Jag vill verkligen, verkligen, verkligen åka.


Zumba och AfrodansI dag bestod min träning av två olika danspass. Först ut var zumba, en träningsform inspirerad av olika latinodanser. Efter det fortsatte jag med en halvtimme afrodans. Det kan delvis ha berott på att det var nästan lika varmt som i Afrika i lokalen, men fy satan så svettigt och jobbigt det var. Man rörde på kroppen konstant i en timme, och jag tror inte att en enda kroppsdel var ouppmjukad efteråt.

Galet jobbigt och galet kul. Funderar på att köra ett halvtimmespass zumba på fredag efter jobbet. Lika bra att passa på.


Jag tror tyvärr att det här är dag

451c9c6a730c92cb94e3bb7d1bd56c91.png

Jag tror tyvärr att det här är dagen som aldrig tar slut. Det känns som att den har varat i en evighet, och jag ser ännu inte något ljus. Inte uppskattat.


Nej. Det är inte jättekul. Dock ve

0-78a727fd651d31ca162fe6ba3b871718.png

Nej. Det är inte jättekul. Dock verkar det vara rätt oundvikligt. Tack så mycket.


Dagens kändisspanDagens kändisspan var artisten Montt Mardié. Platsen var T-centralens blåa perrong. Angenämt.


Röda mattan

Det bästa med Oscarsgalan är alla vackra klänningar, som visas upp på röda mattan. Jag har inte jättekoll på hur det såg ut igår, men av de skapelser som jag har sett är det här några av mina favoriter.Rachel McAdams i klänning av Elie Saab. Jag. Vill. Ha. Galet snyggt.Jag har ingen aning om vem Anna Kendrick är, men ge mig hennes klänning och jag lovar att ta reda på det.Cameron Diaz såg ut som en liten sagoprinsessa i sin klänning signerad Oscar de la Renta.


Pirater på repeat

Jag kan inte räkna de gånger som jag hörde Pirates of the Carribean- låten i förmiddags. Om och om igen startade den på andra sidan av min kontorsvägg, och det var inte låg volym heller. Basen fick nästan mina papper att flyga av skrivbordet. Självfallet gick jag in till min kollega och tittade vad han sysslade med. Och det var något som var riktigt bra. Det är ett stort projekt som vi håller på med, och som kommer att pågå under nästa vecka. Jag berättar mer när jag vet lite mer om hur min roll kommer att se ut. But it's going to be awesome!

 


Jag red två gånger i helgen, vilke

-c5f2fde34643992c5603435c59eead6.png

Jag red två gånger i helgen, vilket säkerligen kan vara förklaringen till att mina ben inte känns som de brukar på måndagar.


Dagens stora problemDet är inte lätt att gå och lägga sig när man knappt har varit vaken i tolv timmar. Egentligen borde jag ha sovit för längesen, men jag är inte alls särskilt trött. Så kan det gå när man är ute och nattsuddar, och tar igen förlorad sömn dagen efter. Nu är frågan hur i helskotta jag ska orka gå upp i morgon bitti om jag inte lägger mig ganska så omgående.


Are we human?

Detta är vad jag lyssnar på just nu. Helt ok för en söndagkväll, även om jag hellre skulle ha velat dansa mig svettig till den här låten på ett varmt dansgolv i detta nu. Men man kan inte få allt alla gånger.


Gaga, oh la laLady Gaga spelar i Globen i maj, och jag hade väldigt gärna gått dit. Men jag betalar väldigt ogärna biljettpriset, som är på tok för dyrt. Tyvärr trissas ju priserna upp när det är de stora internationella artisterna som uppträder, vilket jag tycker är helt oskäligt. Och just därför är jag lite ledsen över att jag inte kunde gå när Lady Gaga spelade på Gröna Lund i somras. Då var det inga sjuhundra kronor för ståplats.

Om någon känner för att donera pengar till mig så att jag kan köpa en biljett, är ni mer än välkomna att göra så.


Saker jag vill ha just nu

Att spendera varje minut under dygnets 24 timmar med Kärleken. Det är väl så när man är nykär, man vill känna närhet och varm hud hela tiden. Bara sitta och prata om livets viktigheter till långt in på småtimmarna. Känna att det inte finna någon annanstans man hellre vill vara än just där just då. Varje gång vi är ifrån varandra saknar jag honom. Självklart inser jag ju att man inte kan vara med varandra hela tiden, man måste leva ut de andra delarna av sitt liv också. Men det hindrar inte att jag saknar honom när han inte fysiskt står vid min sida.

Det har varit vinter och kallt alldeles för länge. Om solens strålar skulle titta fram och smälta bort all snö, skulle jag bli väldigt glad. Jag längtar efter vattendropp från taken, och snödroppar och krokusar i rabatterna. Jag vill gömma undan vinterjackan och de tjocka koftorna, och istället plocka fram den tunna vårjackan. Nu är jag trött på vintern.

Soliga eftermiddagar på trevliga uteserveringar. En kall öl i handen och trevliga vänner bredvid sig. 

Om några månader åker jag och Kärleken till Rom. Jag längtar så att jag håller på att spricka. Det kan inte bli maj fort nog.

Gå ut en varm sommarkväll och dansa tills fötterna värker, och inte gå hem förrän solen stiger över Stockholm.

Åka ut till Taxinge slott, även känt som Kakslottet. Där dignar serveringsbordet av så många olika bakverk att det är omöjligt att räkna dem. Jag skulle dock välja bort sötsakerna, och istället beställa deras fantastiskt goda räksmörgås. Efter att ha fikat färdigt skulle jag ta mig en promenad nere vid vattnet och njuta av hur vackert Sverige är på sommaren.

Sitta på en filt i en park, och äta picknick med Kärleken.

Promenera genom ett sommarvarmt Stockholm, och upptäcka mysiga caféer och trevliga butiker som jag aldrig tidigare lagt märke till.

Promenera genom Stockholm tillsammans med Kärleken, titta upp mot olika byggnader och fantisera om var vi skulle kunna tänkas bo om några år.

Köpa kulglass, och sitta nere vid vattnet och försöka äta upp den innan den smälter och kladdar ner händerna.

Ligga på en solvarm brygga och bara njuta av semester och sommarens alla dofter.

Gå på maskerad. Jag längtar efter att få släppa ut min kreativitet och komma på något riktigt bra att klä ut mig till.

Ta båten ut till Grinda och sitta på restaurangen nere vid vattnet med ett glas vin framför mig, och fina vänner som sällskap.

Långa vårpromenader med Kärleken och vänner.

Tillbringa en hel dag på Skansen, och titta på alla djur utom spindlarna. Jag kan till och med tänka mig att klappa ormen i Akvariet.


Det som roar mig på jobbet just nu

0-192fc9d9043f6a4643298f3a342a3329.png

Det som roar mig på jobbet just nu är alla pärmar vi har med tidningsartiklar som skrivits om företaget. Mitt uppdrag är att leta igenom dem efter i första hand skandaler, men även nyöppningar och gulliga historier. Fullt sjå, i synnerhet med tanke på att det finns fler pärmar än de på bilden, men ändå rätt så kul.


Fem timmar kvar av denna dag när s

0-6880c2622535d5b01a98219b28c546e0.png

Fem timmar kvar av denna dag när så många saker går fel. Sedan blir det fikadejt med Helene och Linnea inne i stan. Förhoppningsvis hinner jag göra ett stopp på Pocket Shop också, och handla åtminstone en ny bok. Men först överleva de kommande fem timmarna, som sagt.


Grey'sSäsongsstart av Grey's Anatomy! Awesome!


Jag är inte på humör alls i dag. J

0-114328c5b97172530ac6c8469c798f45.png

Jag är inte på humör alls i dag. Jag vill fortsätta med det jag började på igår- städa lägenheten och rensa lite bland mina kläder. Men kl 10 en onsdag måste man sitta instängd på jobbet. Suck.


BabyJag saknar min baby. Det känns som att vi inte har setts på jättelänge, trots att det egentligen var igår morse. Det är konstigt det där med saknad.


Hjältar och hjältinnor stannar kvar

Vansinnigt bra.


Kärlekens gamla hoodsIgår besökte jag och Alex kvarteren där han växte upp. Eller åtminstone spenderade de tidigare barndomsåren, innan familjen flyttade till Örnsberg. Det var jättekul att höra honom berätta om alla dumheter som han hittade på i området, och få ta del av något som var hans vardag under ett antal år.

Huset på bilden är självfallet det hus som Alex bodde i.


RSS 2.0