Motivation

 
Det är dags att ta tag i träningen på allvar igen. Slappandet har gått alldeles för långt. Men jag kan ärligt erkänna att den enda anledningen till att jag faktiskt gjorde slag i saken och följde med Alex ut och sprang i dag var att jag fick inviga mina nya, supersnygga träningsbyxor. Men alla anledningar är ju bra anledningar.
 
 

I'm so excited

 
 
Sjukt taggad inför nya säsongen av Game of Thrones!
 
 

Veckan som gick

Vad har jag pysslat med under veckan som gått? Tillräckligt många saker för att jag ska ha fått på tok för lite sömn.
 
I måndags var det middag hemma hos svärföräldrarna. Med efterföljande tårta, då min karl fyllt år.
 
 
I onsdags hade vi Johan och Laura över på middag. Trerätters, med sällskapsspel och lite vin. Lyckades trycka i mig två stora bitar cheesecake, vilket i och för sig var helt enligt planen men kanske rätt onödigt ändå.
 
I torsdags mötte jag upp en gammal vän som numera bor norröver, men som var på besök i sin gamla hemstad. En snabbfika var det som hanns med den här gången.
 
 
Fredagens planerade pubrunda byttes ut mot en liten pubrunda med Helene. Vi började på gamla Högbergs (där jag fick visa leg för att köpa öl, man tackar), fortsatte till Tiffany´s, sedan till After i Gamla Stan (där det var läge att lämna när grabbarna vod bordet bakom oss öppet började hålla på med droger) för att avsluta på Movitz i Gamla Stan. Bra kväll.
 
 
 
Igår skulle Marielle och David ha kommit över på middag, men David var sjuk så de var tvungna att avboka.Tråkigt nog hade jag redan hunnit slänga in ett och ett halvt kilo kött i ugnen. Trist att jag bestämt mig för att göra pulled pork just denna gång. Vi fick improvisera och bjuda över Alex bror och ett par vänner, för även om Alex äter mycket och jag behöver matlådor till veckan så kändes det inte rimligt att vi skulle kunna trycka i oss all mat själva.
 
 
I dag har vi varit hos Therese och Johan och firat Johans födelsedag i förskott. Bullar och tårta. Och två koppar kaffe, så det är kanske inte konstigt att jag känner mig ovanligt pigg.
 
 

Villa Källhagen

Alex har fyllt år (bara ett år kvar till 30 nu), och det där med att hitta en bra present är ju inte helt enkelt när födelsedagsbarnet i fråga inte önskar sig något speciellt. Så det fick bli en övernattning på Villa Källhagen inklusive brunch.
 
Så igår checkade vi in på hotellet innan vi satte oss till bords för att ge oss i kast med brunchbuffén. Det är inte svårt att gissa sig till att jag åt tills jag fick ont i magen, så vi vilade några timmar på rummet innan vi gav oss ut i Stockholmskvällen för att möta upp några av Alex vänner. Det blev dock väldigt sent, så det blev inte många timmar vi sov i den sköna hotellsängen innan det var dags att gå upp och äta frukost.
 
Villa Källhagen får två tummar upp. Det enda jag kan klaga på var att de var lite långsamma att fylla på frukostbuffén, men det kan kanske ha att göra med att vi var där rätt sent.
 
 
 

Påskafton 2015

 
Här kommer ett vykort från min påskafton, som tillbringades hemma hos min faster och hennes man. Det innebar i vanlig ordning massa mat och trevligt sällskap. Fick med mig matlådor hem också, så det var en riktig succé.
 
 
 

Mime through time

 
Älskar't!
 
 

RSS 2.0