The Winner Takes It All

 
Dagens fredagsnöje: AW med jobbet.
 
Vi körde trekamp på Ballbreaker. Bowling, biljard och golfsimulator. Jag är ju ingen stjärna i någon av de grenarna, men jag var tydligen tillräckligt bra för att hjälpa mitt lag till vinst. Vi vann med ett ynka poäng över chefens lag, men vinst som vinst. Och att vinna är det enda som räknas, vilket chefen (och min roomie, vars lag hamnade på sista plats) kommer att få höra återigen på måndag.
 
Rub. It. In.
 
 

Veronica och Håkan

 
Så. Bra.
 
Och på lördag ska vi se Veronica Maggio på Hovet. Kan bli hur grymt som helst!
 
 

Torsdagsträning

 
I dag var det vansinnigt tungt att ställa sig på löpbandet. Det kändes som att jag sprang i motvind med ben sega som kola. Men att tvinga sig själv funkar ju också ibland, och efter att ha sprungit i en timme kände jag mig ganska så nöjd.
 
Fast jag undrar vem faaan det var som valt kanal på tv:n. Jag vet inte hur det är med er, men jag blir då inte mer träningspeppad av att se program som Sverige idag när jag springer.
 
 

Det undre lagret

 
WTF???!!!
 
Här har man väntat på att sambon ska äta upp de äckliga bitarna som finns kvar på det övre lagret. Och när det enbart finns kvar sådana som ingen av oss tycker om, då möts man av det här när man tar bort plasten till det undre lagret. Han har redan tjuvstartat!
 
 

Holiday Villa på Langkawi

Jag har fotat vartenda hotellrum på den här resan (med undantag där vi behövt byta rum av anledningar som jag kan gå in på då), och jag tänker dela med mig.
 
Vårt första stopp var Langkawi i norr. Det är en riktig sol- och badö, med en hel del turister varav de allra flesta var svenskar. Att många svenskar bytt ut Thailand mot Malaysia visste jag, men att det skulle vara SÅ många på just Langkawi var en överraskning.
 
Vi hade bokat ett av de bättre rummen på Holiday Villa, och med facit i hand var det kanske lite onödigt. Det enda våra extrapengar gick till var ytterligare ett rum, som vi i stort sett inte använde. Det var inte lyxigare än de mindre rummen, så det var lite att kasta pengar i sjön. Men men, sånt kan man ju inte veta på förhand alla gånger.
 
Det var i alla fall ett trevligt hotell, med privat strand och stor pool. Och man kunde promenera in till den lilla stan, även om det tog ett tag.
 
 
 
 

Hasselhoff

 
Någon gång innan jul fick jag nys om att David Hasselhoff skulle göra en talkshow i Sverige, där han skulle intervjua svenska kändisar. Jag klickade snabbt hem två gratisbiljetter för att sitta i publiken, och igår var det äntligen dags.
 
Det var några underhållande timmar, men jag tror inte att jag behöver förtydliga vad det bästa var. För även om det kanske ser ut som att jag står bredvid en vaxfigur på bilden ovan, så kan jag garantera att det är The Real Deal. It's The Hoff! Hoppas bara att han inte märkte att jag strax innan bilden togs hade lyckats smeka en 150 centimeter hög smörgåstårta med arslet och således var lätt kladdig där bak.
 
 

Träningstisdag

 
Jag är fortfarande inte den snabbaste löparen och jag är inte den som orkar springa längst, men jag springer. Jag försöker. Jag blir bättre.
 
Det är dags att börja nyttja det där gymkortet jag signade upp mig på i november lite bättre. I dag var jag dessutom riktigt peppad på löpbandet, och det tog mig 55 minuter att springa strax över 7 kilometer. Som sagt. Jag är inte den som springer fortast, men för ett halvår sedan hade jag aldrig orkat springa 7 kilometer.
 
Nu jädrar ska jag komma igång med träningen igen!
 
 

Vardag

 
Måndag. Slut på semester. Det var en månad sedan jag var på jobbet senast, vilket ju är en helt sjukt lång tid när man tänker efter (även om det har gått extremt fort). Kände mig oförskämt pigg i morse, trots att jag vaknat flertalet gånger under natten och sedan legat och stirrat i taket i trekvart innan jag bestämde mig för att det var dags att gå upp klockan 05:30. Och som förväntat slog tröttheten till vid 15- tiden på eftermiddagen. Åh, härliga jetlag...
 
Och nu är det tvättstugedags och fixa matlådor som gäller. Känner att den där jädra vardagen har jagat ikapp mig lite väl fort.
 
 

Söndagsfika

 
Min kusin Therese fyllde år när vi var bortresta. Även hennes föräldrar var bortresta då, och därför firades hon i dag istället. Ett trevligt sätt att tillbringa sista lediga dagen innan det är dags att gå till jobbet i morgon bitti. Tårta är liksom aldrig fel, och att träffa släkten mår jag alltid bra av.
 
 

Det viktigaste?

 
Om någon undrar vad det första vi gjorde när vi landat på Langkawi och anlänt till hotellet kommer svaret här.
 
Vi beställde varsin drink och njöt till fullo av att äntligen få vara i solen.
 
 

Att komma hem till ett Winter Wonderland

 
Ja. Det här med att komma hem från Malaysia var ju roligt.
 
 

RSS 2.0