Män som hatar kvinnor

Jag var på bio med M i dag. Såg Män som hatar kvinnor. Satan så bra den var. I synnerhet Noomi Rapace som Lisbeth Salander. Jag har hört att de andra två filmerna kommer att komma upp på bio också (jag är glad att någon ändrade sig, för det hade varit vansinne att bara låta dem visas på tv), och jag vet inte hur jag ska orka vänta på det. Böckerna är fantastiskt bra, och den här första filmen i trilogin uppfyllde alla förväntningar. Trots att mycket från boken har skalats bort för att passa filmformatet.

Det enda som grusade min biolycka lite är att Lispan aka Lisbeth Åkerman är med i en roll som sig själv. Hon är ett internt skämt mellan mig och E, men nu har jag ju inte längre någon att skratta åt det med. Nej, att hon var där och strödde salt i mina ännu öppna sår hade jag nog kunnat klara mig utan.


Ser jag rädd ut? Det är för att

-cd238793099676ae9d2e69929da6a05.png

Ser jag rädd ut? Det är för att jag börjar på tyskakurs på måndag. Tack och lov inte i bästa gruppen,utan i medelgruppen. Det här kommer ju gå åt helvete, jag känner det på mig. Jag kommer garanterat att göra bort mig.


Bortkastad tid

Så mycket för att gå och lägga sig tidigt. Istället har jag ägnat kvällen åt att titta på Färjan, vilket jag faktiskt hade planerat att göra så det är väl ok. Jag har pratat med Robert i nästan en timme, vilket faktiskt också är ok, men jag kanske borde ha pratat inte fullt så länge. Sedan blundade jag och halvsov i en halvtimme, vilket var jävligt dumt. För sedan var jag tvungen att tvätta håret och blåsa det torrt. Och nu sitter jag framför datorn, fast jag borde ligga i sängen. Helt jävla värdelöst. Vad krävs egentligen för att jag ska lära mig?


Status

Jag har verkligen ingen lust att jobba i morgon. Jag vill bara ligga hemma i soffan och tycka att ingenting är roligt. Det känns som att den här helgen har försvunnit förbi alldeles för fort, och det beror väl på att jag inte har fått ett skit gjort. Inte igår och inte i dag.

Tips på hur man ska få arbetsdagen lite roligare och flyta på snabbt mottages tacksamt.


Låt mig gå i bitar

Att jag är tillsammans med Robert förändrar allt. I synnerhet mitt och E:s förhållande. Jag vill ha honom som min vän, men han orkar inte ha mig i mitt liv om jag ska vara tillsammans med Robert. Vi har grälat och skrikit på varandra. Det har varit ett litet helvete. Och nu har vi tagit farväl av varandra. Vi ska inte ha någon kontakt på obestämd framtid. Kanske aldrig igen. Och det gör så ont. Som om en del av mig dör, och den kommer aldrig att bli levande igen. E är en av mina bästa vänner, men jag förstår ju samtidigt att han känner som han känner. Han måste lägga sin energi på att komma över mig och hitta någon annan. Det går inte om jag finns där. Men det gör mig så ledsen. Även om jag inte kan göra på något annat sätt just nu. Det går inte. Jag vill vara med Robert.


Inte ok

Alltså, det är fan inte ok att spela hög musik en lördag morgon. Jag sov hos pojkvännen i natt, men kom hem vid 9:15 då jag ska till stallet och måste göra mig i ordning. Och så fort jag klev innanför min dörr möttes jag av musik. Men det var inte i min lägenhet den spelades, utan i grannens. Högt så in i helvete. Om jag hade spenderat natten hemma, hade jag förmodligen inte kunnat sova. Och det är inte första gången. Jag hoppas att det här inte kommer bli ett stort problem i framtiden. Då får jag ta mig ett allvarligt snack med grannen.


Orange

Min pojkvän klarade graderingen igår, och har nu ny färg på sitt bälte. Orange. Min gamla hatfärg. Fick jag välja skulle hans nya bälte vara chockrosa, men jag antar att jag får nöja mig med hur verkligheten ser ut. Så illa är det faktiskt inte, och dessutom är det ju i första hand ett kvitto på att han är duktig. Och en annan trevlig sak är att han numera kan dricka alkohol igen. Han har inte druckit en droppe sedan nyår, för att han ville se om det påverkade träningsresultatet. Graderingen var hans mål, och igår kväll var vi ute och drack öl på Götgatan. Nu behöver jag inte försöka lura i honom alkoholen i fortsättningen (vilket ändå inte lyckas).


Those Dancing Days

Man blir så glad av dem.Saker som hon gör

En av mina stora favoriter of all times. Och han spelade den på Cirkus. Jag blir fortfarande skakis när jag tänker på det.Lisa ligger naken bredvid sin industriman
hon ligger tyst och vaken, en docka vid sin barm
Hon läser sin dagbok, varje sida är som ett brev
Hon viskar i hans öra; det här är vad jag skrev

Hon ser sitt liv på film den kvällen
ser ängen där hon lekte varje vår
Hon minns den första kyssen som om det var igår
Kvällen blev natt, kvällen blev natt så fort

Katarina klockor ringer och natten är vår
Katarina klockor ringer och natten är vår

Kommer du ihåg den kvällen, vi täffades i industriland
Solen sken så starkt och klart, och vi låg med varann
Hon ser sig om i rummet som delar hennes hemlighet
Dom här fyra åren känns som en evighet

Katarina klockor ringer och natten är vår
Katarina klockor ringer och natten är vår

Lisa skriver dagbok, smeker hans hand
"älskling du får önska vad du vill
för vi ska till ett annat land"
Hon kysser honom varsamt, där han ligger stel och kall
säger adjö till sin dagbok med en pistol i sin hand

Katarina klockor ringer och natten är vår
Katarina klockor ringer och natten är vår
Katarina klockor ringer och natten är vår

Det är bara saker som hon gör
Det är bara saker som hon gör

Den här 100-gramspåsen med cashe

49f471f318976378faf2f07c8e67504e.png

Den här 100-gramspåsen med cashewnötter innehåller 50 gram fett. Jag har tryckt i mig hela och är fortfarande hungrig. Jag borde börja äta frukost på jobbet istället för hemma. Och dricka latte på fetmjölk,så att jag inte kan äta lunch före kl 14.


Klockan är inte ens 9, och jag h

0-292193b08e41a8f4c489961d1476ce06.png

Klockan är inte ens 9, och jag håller på att somna. Jag orkar inte hålla ögonen öppna. Det är fan inte bra någonstans. Om någon har lust att köpa en latte på lättmjölk och svänga förbi Anderstorpsvägen i Solna,skulle jag bli tacksam.


Datordoktorn

Min dator har varit hos doktorn, och borde nu fungera, om man är snäll mot den. Får hem den i morgon, och då jäklar ska det surfas hela helgen. Ja, kanske inte riktigt, men betydligt mer än vad jag har gjort den senaste veckan. Förmodligen är det bara nyttigt att vara datorlös ett tag, för jag märker ju att jag verkligen har utvecklat ett beroende som kanske inte är helt sunt alla gånger. Men så kan jag ju inte gå runt och tänka... Så nu snyltar jag på Marielles dator ett tag. Socialt värre. Men that´s me.

Just nu sitter jag i Marielles t

22a4375b59916126adbeb9907f8d1f02.png

Just nu sitter jag i Marielles trappuppgång och väntar på att hon ska komma hem. Kvällen bjuder på mat och Playstationspelande. Förhoppningsvis får jag snylta lite på hennes dator också.


Ett glädjande besked är att jag

7b3faa7f9dee473f3a10b1ed4f1bfa9f.png

Ett glädjande besked är att jag får tillbaka 4000:- på skatten. Senast fick jag ju betala ungefär lika mycket, så det är betydligt roligare den här gången. Även om de pengarna ska direkt in på sparkontot.


Jag har ju tidigare visat hur mi

31757788d4ea8593330cc9db01de169b.png

Jag har ju tidigare visat hur mitt skrivbord ser ut. Om jag snurrar på stolen är det den här synen som möter mig. Lådor. Notera jackans placering. Varför tycker jag att det är en bättre idé att slänga den där än att hänga den på besöksstolen?


Hur nyttigt är cashewnötter egen

-4d93dc22a6f26c39a6be02b4b6345c2.png

Hur nyttigt är cashewnötter egentligen? Jag trycker i mig sådana på förmiddagarna, för att jag ska lyckas hålla mig vaken och hålla hungern borta. Det är förmodligen inte så bra...


Jag är upprörd. Jag beställde en

478187fc171d6b13f0fc47e05a19d1d1.png

Jag är upprörd. Jag beställde en latte på lättmjölk i morse,men fick en vanlig. Så nu sitter jag här och mår illa, för att min mage inte klarar av sånt där fett på morgonen.<br> Det borde vara värt ett saftigt skadestånd, tycker jag.


Döda datorn

Så här är det. Min dator har fått krupp, och funkar inte alls. När man slår på den står den bara och uppdaterar för att sedan starta om sig själv. Då dyker det upp en ruta som säger att det inte gick att starta datorn, men att den söker efter problemet. Sedan startas den om, och då är man tillbaka till början, där den uppdaterar någonting som jag inte vet vad det är.

Jag tänkte att om den bara får göra så tillräckligt många gånger så löser det sig. Igår stod den och malde i sex timmar, och inget hände. Någonting är uppenbarligen fel, och jag håller på att avlida. Min internetabstinens är inte att leka med. Därför sitterj ag nu hemma hos päronen och snyltar på deras dator och deras mat. Allt under förevändningen att det ju faktiskt är trevligt att komma hem och besöka sina kära föräldrar ibland...

Så framt ill dess att min älskade laptop är fixad kommer min aktivitet här att vara väldigt begränsad. Men jag har ju lärt mig hur man mobilbloggar, så ni får hålla till godo med det så länge.

Det är bra med färger. De gör li

1bbb4d718c9a165988866a9d250bba5e.png

Det är bra med färger. De gör livet lite enklare. Jag har samlat på mig många, men jag vet inte om mitt liv är så himla mycket enklare för det.


Jag tror att jag är döende. Det

-e84a4623f653e68c178247cd020e3f2.png

Jag tror att jag är döende. Det var ett misstag att inte sova direkt igår. Jag borde ha lyssnat på han som vet bättre.


Mobilbloggandets frågetecken

Jag förstår inte varför bokstäverna å, ä och ö bara blir frågetecken när jag mobilbloggar. Det är inte snyggt någonstans, och inte fan blir det lättare att läsa. Aja, om ni inte förstår får ni väl titta på bilderna och skita i att läsa helt enkelt.

Thåström

Igår spelade Joakim Thåström på Cirkus. Jag var där. Och satan så bra det var. Det var blandat med gamla och nya låtar, men dessvärre har jag inte så stor koll på låtarna från den senaste skivan så jag fick sjunga med i de gamla favoriterna. Allra bäst var versionen av The Haters (den har aldrig varit bättre) och Saker som hon gör. Den sistnämnda är en av mina favoritlåtar of all times, och känslan jag fick när jag förstod vilken låt det var, var samma känsla som när han spelade Die Mauer i somras. Den låten ensam var värd hela biljettpriset.


Snacka om att jag blev seg efter

-6aa166da41eda7ed3406767a1293d6b.png

Snacka om att jag blev seg efter lunchen. Den d??r latten jag drack i morse har f??rlorat sin kraft att p??verka min energiniv??, och jag funderar p?? att g??mma mig under skrivbordet och sova n??gon timme. Nu r??knar jag timmar och minuter tills jag f??r g?? hem.


Jag är lite konfunderad. Den här

0-3f775b3341f585530881ecd7987ac797.png

Jag ??r lite konfunderad. Den h??r f??rmiddagen har f??rsvunnit extremt fort. Hur i helskotta gick det till? Svaret ??r: jag har jobbat h??cken av mig (den ser dessv??rre lika fl??skig ut som vanligt). ??h, h??rliga, h??rliga m??ndag...


Frukost när man inte sover hemma

3490a71963243d220d37305dca06a596.png

Frukost n??r man inte sover hemma, och pojkv??nnen inte har n??gonting att ??ta: en stor latte p?? l??ttmj??lk (min mage klarar inte fetare varianter p?? morgonen) och scones med cream cheese fr??n Espresso House. Enda nackdelen ??r att man blir alldeles f??r m??tt.


MelodifestivalfinalenGrattis till Malena Ernman. Tänk att hon skulle gå och vinna hela skiten. Och att Caroline af Ugglas skulle knipa åt sig andraplatsen. Men vad tycker jag om det?

Det har varit mycket mest skit som har deltagit i årets Melodifestival. Och två av mina favoriter, Lasse Lindh och Lili & Susie gick inte till final. Men, trots detta, så tycker jag att det var ett väldigt starkt startfält i finalen. Många bra låtar och väldigt svårtippat. Det kändes som att nästan vilken låt som helst skulle kunna ta hem det.

Mina favoriter var Alcazar. Deras nummer hade allt. En sjukt bra låt, som verkligen sätter sig, och ett grymt framträdande. Jag förstår inte att de inte placerade sig bättre. Caroline af Ugglas hade en riktigt bra låt, men hon borde inte ha kommit tvåa. Hade jag fått bestämma hade hon hamnat någonstans i mitten. EMD var inte så bra att de borde ha blivit trea. Jag gillade inte deras låt. Den är lite platt och tråkig, och deras framträdande gjorde inte att den åsikten förändrades. Jag tyckte synd om Måns, som slutade på en fjärdeplats. Jag trodde att svenska folket skulle ge honom andraplatsen. Och Agnes. Lilla Agnes. Vad hände? Hon blev åtta. I min värld borde hon ha blivit tvåa. Men å andra sidan är det en låt som man måste lyssna på några gånger för att den ska fastna. Och sådana låtar är inte tillräckligt bra. Tyvärr.

Malena Ernman. Jag är ju mer för den traditionella schlagern. Men hennes låt var bra. Och hon hade ett bra framträdande. Och förhoppningsvis funkar den i Europa. Och ingen kan beskylla oss för att skicka ännu en ABBA- kopia. Jag gillar det.


Bara om min älskade väntar

Live i Thåströms version. Den ger mig rysningar av välbehag. Det här är vackert.Städa nu?

Marielle och David komemr hem till mig kl 20 för att se Melodifestivalen. Jag borde verkligen skärpa till mig och städa. Har plockat lite, men det ser fortfarande för jävligt ut i mitt hem. Jag tycker inte om att släppa hem folk när det inte är städat, men nu är det ju "bara" Marielle. Då är det inte lika hemskt. Men å andra sidan kommer David med, och det är första gången han besöker mig, och då är det väl lite känsligare. Egentligen borde jag väl inte bry mig så mycket som jag gör, men jag kan inte låta bli. Jag orkar nog inte vara jättenoggrann, men bort med det värsta, och dammsuga i alla fall. Men om jag ska hinna så måste jag nog börja nu.


KareninaJag förstod aldrig orden som du sa
Aldrig varför vi två var ett par
Så medan jag väntar på ett svar
ska jag kyssa ditt hjärta i kras
Här på mitt golv bland skärvor och glas
För jag har inga mirakel
att lova nån i natt

Blacky

Några timmar i stallet var faktiskt rätt trevligt, trots att det är fredagkväll och jag borde ha andra saker för mig. Men det var mysigt att gosa med hästarna när det inte var så många andra människor där. Red en häst som jag aldrig har suttit på tidigare, Blacky. En gosig liten flicka, som tyckte om att tugga på väggen. Och väldigt känslig, men fin att rida.Hoppla hästen

Då jag var på kryssning i lördags så måste jag rida igen den lektion som jag missade. Det sker dessvärre inte på någon rolig tid, utan just denna fredagkväll kl 19:00. Men jag har å andra sidan inte något bättre för mig. Ligga på soffan framför tv och dator kan jag ju göra när jag kommer hem.


I ungefär en månad har jag jobba

0-325175b6a18ac2511f419012d217301c.png

I ungefär en månad har jag jobbat i mitt lilla rum på huvudkontoret. Och mitt skrivbord ser redan för jävligt ut. Jag som lovade mig själv att det inte skulle bli så här.


Det tog 20 minuter

20 minuter. Längre än så kunde jag inte hålla mig från att köpa den perfekta presenten till Robert. Jävla skit. Jag känner mig som ett litet barn på julafton, fast tvärtom. Jag sitter och nästan hoppar upp och ner i soffan, för att jag tycker att det ska bli så roligt att få ge honom den här presenten. Jag vill att han ska fylla år nu! Hur i helvete ska jag klara av att vänta?


Yes!

Jag har hittat den perfekta födelsedagspresenten till Robert. Dessvärre vågar jag inte köpa den än, då han fyller år i maj. Den enda anledningen till detta är att jag är rädd. Rädd för att vårt förhållande inte längre existerar då. Att det ska ta slut. Men så får jag fan inte tänka.

Men jag tänker ändå avvakta ett tag med att köpa presenten. Det finns dock en överhängande risk att den tar slut, men jag antar att jag får hålla stenkoll så att det inte händer. För det är svårt som det är att hitta presenter åt karlar, och åt Robert vill jag ju att det ska bli perfekt. Då kan jag inte se den perfekta presenten glida mig ur händerna.


Vilken superhjälte?

Vilka två superhjältar föreställer dessa konstverk?
Han lurade mig att handla

Jag misstänker att jag börjar bli vek. Jag köpte precis strumpor av en telefonförsäljare, bara för att han var så jäkla trevlig. Vi pratade i en halvtimme, och det var faktiskt precis vad jag behövde då den här dagen inte har varit särskilt uppmuntrande i övrigt.. Frågan är om han behövde höra om min vistelse i Australien, att jag gillar körsbärsmönster och att jag anser att man kan skylla det mesta som går åt skogen på antingen tunnelbanan eller på statsministern. Aja, han skrattade i alla fall och sa att jag förgyllde hans kväll. Alltid något.


Konstig konst

Vårsalongen bjöd som sagt även på konst som jag själv inte riktigt förstår mig på.


     

VårsalongenFör första gången på fem år besökte jag igår Vårsalongen på Liljevalchs. Anledningen till det är att min vän Henning har fått med en av sina tavlor på utställningen, och något sådant får man ju inte missa.
Det fanns mycket fint att titta på, och jag imponerades i synnerhet av blyertsteckningarna. Jäklar, vilket tålamod man måste ha för att orka teckna så bra med en sketen blyertspenna. Det fanns också mycket som var mindre fint. Kanske är det så att jag har svårt att förstå mig på vissa konstverk. Förmodligen. Det fanns också sådant som bara var konstigt. Som sig bör på konstutställning.

Här är Henning med sin tavla.
Sådant som jag tyckte om:

     

     

     

     

     

På Facebook- chatten

"Vad jag vill, och vad jag känner, känns det som jag kört över dig med en ångvält med. (Konstig mening.) Så jag vill inte börja pumpa med allt det där igen. Jag tror att du hört tillräckligt. Men jag vill ändå säga att jag inte vacklar någonstans och att jag skulle be till Gud (om jag trodde på honom) om att våra hjärtan skulle klappa i takt nu."


Den där jäkla spenatsoppan

Jag har lagat min klassiska spenatsoppa. Och som vanligt gick det inte så bra att dimensionera hur mycket jag skulle göra, och nu sitter jag här med spenatsoppa som skulle räcka till både lunch och middag i två veckor framöver. Jag har försökt att trycka i mig så mycket som möjligt nu, så att problemet ska minskas, men jag tror att om jag försöker få i mig mer så kommer det att börja spruta spenatsoppa ur öronen på mig. Och jag vill helst undviuka spenatfläckar på min ljusa soffa.

Nästan alla mina matlådor är dessutom upptagna också. Jag har redan sex portioner köttfärssås i frysen, och fyra portioner nudelwok i kylen (som är tänkt att vara min middag i veckan). Jag får försöka leta reda på lådor, för det bästa vore nog ändå om jag kunde frysa in så mycket som möjligt. Jag förstår inte riktigt hurj ag tänkte, för mina kvällar den här veckan är ju redan rätt planerade.

I morgon ska jag träffa Henning, och sedan sova hos Robert. Då blir det ingen spenatsoppa till middag. På onsdag kväll planerar jag kanske att sova hos Robert, och i sådana fall blir det ingen spenatsoppa. På torsdag kommer min kusin över på middag, och då blir det ingen spenatsoppa. Om han inte vill ha det...? På fredag ska jag till stallet, och då får det tamejfan bli spenatsoppa. Och på lördag, både till lunch och till middag.Worn me down

Jag ägnar några minuter av min söndagskväll åt att lyssna på Rachael Yamagata "Worn me down".


Aussie girl

Det är exakt ett år sedan jag var i Australien. Hur fan gick det till? Jag har redan börjat planera inför nästa resa. Om jag har tur åker Therese och Sebbe dit i januari, och om det blir så funderar jag på om jag inte ska ta och följa med. Längtar tillbaka, och saknar Gabrielle och Kevin. Och det är ju bra av många anledningar att ha ett resesällskap. Så det är bara att börja spara pengar, och hoppas att det blir av.


Båtens delikatesser

Jag käkade ju så klart en hel del under mitt dygn på Viking Cinderella. Men jag vete fan om det var något att hänga i granen egentligen.Buffén var helt ok. Laxen var godast, och potatisgratängen var lite smaklös. Det vita vinet gick inte att dricka, så det fick bli öl istället.Jag plockade på mig extremt mycket av desserterna, men lyckades inte ens peta i mig hälften-.Det blev faktiskt frukost för min del.Nyttig lunch. I brist på McDonald´s- burgare.

På Ålands hav

Det var en väldigt trevlig kryssning. Cinderella var en lite roligare båt än Regina Baltica, som var den båt jag åkte senast jag var iväg på kryssning. Dock blev det inte lika vilt för min del den här gången, vilket var tur. Och inte hittade jag någon Marielle som satt och åt korv i hytten sent på natten (vilket var lite tråkigt, för det var rätt kul när hon gjorde det).

Jag stod inte för några skandaler, och det är väl det som är det viktiga. Jag kan inte direkt säga att mina gamla kollegor och mina vänner var helt oskyldiga, men det är ingen som har något att skämmas över. Shit happens on a kryssning.Jag, Ingela och Anki grundade med en drink innan vi klev på båten. De övriga två brudarna hann med två stycken, medans jag drack den stora röda.De andra hade också förkrökat. Riktigt rejält, ser det ut som.Jag delade hytt med Malin och Emma.Flickorna var hungriga och Olof var törstig.Longdrink i hytten innan buffén är en klassiker.Johan och Fälle drack öl. Fälle lyxade till det med en blinkande isbit i plast.Alex var på partyhumör.Vi hittade en kundvagn utanför vår hytt, och bara för att klargöra saker: Det var inte vi som hade snott den.Thérèse var fin i sitt glittrande halsband.Ingela och jag i baren.Anders och Thérèse ölade.Malin fick sig en smäll av en tant på dansgolvet där det dansades styrdans.Malin, Thérèse och Daniela på discot.Vi tog hissen ner till däck 2, under bildäck. Bara för att. Det är inget att rekommendera.Anki och Ingela.Ghazal och Emma på morgonen. Nu utan holländska killar.Jag och Fälle ute på däck. Här ser jag ju faktiskt inte ett dugg sliten ut.


Heta kusiner

Jag måste säga att jag och Therese är de som har fått alla de bra generna i vår släkt. Vi är så lyckligt lottade.


The day the music diedBrolle som Buddy Holly. Damn. När han spelar Buddy Hollys musik blir allt bara vackert. Det är lika bra att jag erkänner. Jag är lite smygkär i Brolle. Men vem kan klandra mig?

Göta LejonFör övrigt så var det första gången som jag var på Göta Lejon. Andra gången som jag var på musikal. Jag borde verkligen göra sådant lite oftare. Jag tycker om Göta Lejon som teatersalong. Trots att vi satt på balkong (lite mer i mitten än vad bilden visar) så hade man jättebra utsikt över scenen. Det verkar som att alla platser är bra platser. Då är det ok att ha betalat 500 spänn för biljetten. Det hade varit illa om man hamnat halvt bakom en pelare eller något sådant.

The Buddy Holly MusicalGårdagskvällen spenderade jag tillsammans med mina föräldrar, min faster och hennes man och min ena kusin. Vi åt middag på Kamarina, och egentligen tycker jag att om man är på grekisk restaurang ska man banne mig äta grekiskt, men jag gjorde ett undantag då jag var extremt sugen på kött och bearnaisesås.

Sedan promenerade vi till Göta Lejon, för att se The Buddy Holly Musical. Och jäklar i min låda så bra den var. Tack vare min far är jag uppvuxen med, och älskar musiken från 50- och 60- talet. Och det öde som drabbade Buddy Holly, Ritchie Valens och Big Bopper (de dog i en flygolycka 3 februari 1959 när de var på turné) har alltid berört mig.

Att sätta Brolle i titelrollen var ett smart drag. Han andas ju 50- tal och har dessutom en fantastiskt bra sångröst. Occh att musikalen var utformad så att man fick konsertkänsla var ett stort plus i kanten. Publiken var delaktig i showen och inte bara åskådare. Åh, jag gillade det!


KryssningTänkte bara informera om att i morgon åker jag på kryssning. Så att ni inte undrar var jag är någonstans. Det har förvisso gått flera dagar sedan jag senast bloggade och ingen har desperat frågat var jag befinner mig eller om det har hänt något, så det finns väl ingen anledning för er att vara oroliga den här gången heller, men jag tar det säkra före det osäkra och informerar.


När näsan vill leva ett eget livNej, jag tycker faktiskt inte att det är helt ok när näsan börjar rycka utan att jag överhuvudtaget uppmuntrar den till detta. Den har hållit på med det i flera dagar, och det är mycket obehagligt. Dessvärre tror jag att det beror på stress och den allmänt jobbiga situation som jag befinner mig i, och då finns det ju inte så mycket att göra åt saken. Hur gärna jag än vill kan jag inte lösa ett problem som inte går att lösas. Det viktiga är ändå att det inte syns. För det tror jag inte att det gör, ingen har sagt något i alla fall. Usch, jag känner mig lite som John i Ally McBeal, fast hans näsa visslade.


Bästa någonsin?

Jag blir alltid så lycklig när jag ser det här klippet. Och det är inte vanlig lycka, utan sådan där extraoordinär lycka som aldrig, aldrig försvinner hur jävligt än allting annat i livet är.


Förberedelser

Jag borde inte sitta i soffan med datorn framför mig. Jag har massa andra saker som jag måste fixa med.

- Diska
- Koka makaroner till tre matlådor
- Duscha och tvätta håret (som sedan ska blåsas torrt)
- Raka benen
- Packa en övernattningsväska för de kommande två nätterna

Ska sova hos Robert två nätter i rad, och då kan det vara bra att ha med sig lite ombyteskläder. Känns inte så hett att komma till jobbet i samma kläder tre dagar i rad. Och det känns inte så kul att komma hem efter de dagarna och drunkna i all disk. Nej, det kan vara ett smart drag att få bort allt sådant innan jag lämnar hemmet i morgon bitti.


Det där med finanskrisen

Det sitter ett tidningsutklipp på anslagstavlan i köket på mitt jobb. Jag brukar inte läsa den information och de artiklar som sitter fastnålade där, men i veckan fastnade mina ögon på ett tidningsutklipp. Det var ett antal människor som hade fått frågan om de oroade sig över den rådande finanskrisen, och hur denna påverkade dem på något sätt. En kille stack ut från mängden med sitt svar. Det roliga är att jag vet vem Mårten Holmberg är. Han är kompis till min gamla vän och kollega Daniel, som jag i dag inte har någon kontakt med längre. Han är ju för rolig, den där Mårten.


RSS 2.0