En man som heter Ove

 
Om jag är nöjd över att ha lyckats knipa åt mig bra platser till föreställningen En man som heter Ove med Johan Rheborg i huvudrollen? Svar ja.
 
Om jag är mindre nöjd över att jag strax efter att jag betalat kom på att den 7 mars är mitt i Melodifestivaltider? Svar ja.
 
Om jag dagen efter ringde till SVT och frågade vilket datum de börjar sända Melodifestivalen nästa år? Svar ja. Synd bara att de inte hade något datum de kunde offentliggöra än. Jag VET ju att de vet. Men jag har räknat på det och tycker att det mest logiska är att första deltävlingen är 7 februari, eftersom 31 januari helt enkelt är för tidigt, vilket då innebär att jag missar Andra Chansen. Det kan jag leva med.
 
 

Tisdagslyx

 
Igår bjöd Helene hem till tjejkväll. Katterna och Wille fick också vara med på ett hörn. Det bjöds på god mat och alldeles för mycket godis, och sällskapet var fantastiskt. Jag ägnade största delen av kvällen åt att hålla i Wille, vilket jag kände i arm och axel. Det är tungt att bära runt på små barn. Men vem kan motstå?
 
 
 

Saker man kan göra när man är gräsänka

Alex är på konferens.
 
 
 
 

Vikings

 
Jag har under ett par veckors tid tagit mig igenom båda säsongerna av Vikings.
 
Vilken serie! I love it! Det är rått och brutalt, och så galet spännande.
 
Hur ska jag orka vänta tills säsong tre kommer ut?
 
 

Lördagsmys

 
Igår hade vi Marielle, David och lilla Ella över på middag. Vi bjöd på lax med fetaosttäcke och rödbetsrisotto. En klassiker när vi har gäster, och så vansinnigt gott.
 
Vi ägnade sedan kvällen åt att spela sällskapsspel. Det ledde som vanligt till lite upprörda känslor och anklagelser om fusk, men det gör ju inget så länge ingen blir arg på riktigt.
 
 

Valdag

 
Det är valdag och jag har gjort min plikt och röstat. Nu är det bara att vänta på resultatet, och hoppas att det blir en röd- grön- rosa seger. Jag blir väldigt ledsen om Alliansen får sitta kvar ytterligare fyra år.
 
 

Velsa

 
Fick rida Velsa i dag, för andra lördagen i rad. Och till skillnad från förra veckan var hon väldigt pigg i dag. Det blev både ett bocksprång och en kamp om vilken gångart vi skulle hålla oss till och hur fort det skulle gå. Det positiva med all den energin var att vi fick till några riktigt bra galoppfattningar. Det negativa var väl att det tuffade på lite väl fort ibland. Men det var en rolig lektion!
 
 
 

Tjejkväll på Söder

 
Igår mötte jag upp Helene efter jobbet för en liten aw. Hon lämnade Wille hemma med sin pappa, så det blev tjejkväll för hela slanten. Ett par öl, en hamburgare och trevligt sällskap var precis vad jag behövde.
 
 
 

Vapiano en tisdag

 
Tisdag kan vara veckans tråkigaste dag. Men det rådde jag bot på i dag, genom att äta på Vapiano med Pernilla. Funderade ett kort tag på att köpa en sallad, men väl på plats föll jag till föga och körde på den gamla vanliga scampi- pastan. Gott den här gången också.
 
Innan vi gick hem fick vi delta i en undersökning om kundnöjdhet, och som tack för besväret bjöds vi på kaffe. Man tackar. Nu blir det väl insomnia i kväll, men det får jag leva med. Tacka nej till gratiskaffe är ju liksom inte ett vettigt alternativ...
 
 
 

RSS 2.0