Calleth You, Cometh I

Ända sedan jag hörde It takes a fool to remain sane första gången var jag fast. The Arks debutskiva införskaffades omgående och spelades snart sönder. Det är längesen nu, och igår tog allting slut. För igår gjorde The Ark sin sista spelning innan de upplöstes som band för att gå vidare med andra saker i livet. Det är vansinnigt ledsamt, men jag får glädja mig åt alla fantastiska låtar som de har skänkt oss genom åren. De kommer alltid att finnas kvar.

Jag var på Gröna Lund igår, precis som femtontusen andra, och tog farväl. Tyvärr hamnade vi långt bak och såg inte allt så bra som man hade kunnat önska även om det blev bättre efter halva konserten, men vilken magnifik avslutning det var. Hit efter hit radades upp, och Ola Salo predikade om kärlek och andra livsviktiga saker.

Av någon anledning fick jag för mig att jag inte sett dem tidigare, men det är ju ren och skär lögn. 2005 fanns jag på plats när de spelade på Hultfreds största scen, och hela marken skakade när publikhavet hoppade i takt till musiken. Nu kan jag även säga att jag var där på deras absolut sista spelning. Det blir något att berätta för barnen. För de kommer att få höra mycket The Ark när de växer upp, den saken är säker.

Här är för övrigt min stora favorit.



Jag fick dela upplevelsen med Marielle.



Ola hade som vanligt fantastiska kreationer. Jag gillade de här svarta vingarna.



Tight, guld och fjädrar. Det är mer än vad jag någonsin skulle våga ha på mig. Men Ola bär upp en sådan dräkt som ingen annan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0