Bli en friskus?

Så fort jag börjar jobba igen efter nästa vecka (semester en vecka till, yeah!) ska jag ta mig ett snack med personalchefen och höra vad som gäller för mig när det kommer till träningsbidraget. Det ligger på 3000:- per år, vilket är mycket pengar, osm jag just nu inte utnyttjar. I och med att jag inte har fast kontrakt vet jag inte vadj ag har rätt till, men jag tror att jag får ut hela den summan. Och det är ju dumt att inte utnyttja det.

Klurar på om jag ska satsa på ett årskort på Friskis & Svettis. Tränade ju där förut, men slutade när mitt knä pajade. Knät mår bättre, nu är det foten som strular. Men det tänker jag inte ta någon hänsyn till i nuläget. Bara för att jag har ett årskort behöver jag ju inte träna fem dagar i veckan. Inte om det inte är mina pengar som betalar. Men det skulle vara trevligt att känna att man kan träna någon gång. Att möjligheten finns.

Och Friskis & Svettis tar 3000:- för ett år. Vilket är exakt den summa som jobbet står för. Det finns dessutom på flera olika ställen i stan, som är lättillgängliga för mig, oavsett om jag åker direkt från jobbet eller om jag åker hemifrån. Vilket jag rankar högt på prioriteringslistan. Så det får nog bli så.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0