"Kräftan och jag, kräftan och jag"

Kräftskivan igår var mycket trevlig. Vi var sju tjejer som satt i Elhams lägenhet, medans ett tjugotal personer satt på ängen utanför. Vi skulle också ha suttit där egentligen, men det var lite kallt och därför valde vi lägenheten. Det bjöds på extremt god paj, bröd med hemmagjort vitlökssmör, melon och päronsallad. Och då alla hade tagit med sig kräftot och räkor, fanns det skaldjur i överflöd.

Elham hade dessutom gjort små sånghäften med snapsvisor som handlade om kräftor. Vi sjöng igenom alla låtar flertalet gånger under kvällen, och jag är rädd för att en film kan komma att läggas ut på Yotube eller Facebook.

De som suttit ute kom sedan in och vi fortsatte att sjunga och skåla. Efter ett tag promenerade vi dock hem till Tony. Där bjöds det på Singstar, och jag sjöng väl fyra låtar för mycket. Eller något sådant.

Det var förresten inte jag som hade ner en blomkruka i trappuppgången. Det var bara jag som fick plocka upp skärvorna och stå till svars inför en gubbe som öppnade dörren och undrade vad som stod på.


       


       


       


       


   


       


   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0