Bilder av dig

Jag har aldrig varit något stort fan av Staffan Hellstrand. Jag har mest tyckt att han har gjort skitmusik. Och då har jag dömt ut honom utan att egentligen ha lyssnat på hans låtar och gett honom en chans. Kanske var det Lilla fågel blå som förstörde allt.
Och inte blir jag ett större fan när vissa personer väljer att spendera nyår (eller den sista halvtimmen innan tolvslaget och framåt, då vissa personer jobbar till halv tolv) i en svit på hotell Amaranten tillsammans med Hellstrands två döttrar. Tydligen är det så att det viktigaste är att man är någonstans på tolvslaget, inte vilka man är med. Somliga personer vill inte riskera att sitta i en taxi när vi övergår till 2009, och dyka upp hos mig tio minuter senare. Det är prioriteringar helt åt helvete. För i mina ögon handlar allt om att vara med de man tycker mest om. Och då är inte de där tio minuterna så viktiga.

Så. Jag blir lite lätt spyfärdig av att tänka på Staffan Hellstrand. Men den här låten tycker jag faktiskt om. Den heter Bilder av dig.



Kommentarer
Postat av: JULIAIRENE

TACK! måste säga att du har grym musiksmak!

2008-12-29 @ 20:37:48
URL: http://juliairene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0