Det där med att ha koll

E brukar hela tiden påstå att han hittar överallt. Göteborg är som kvarteren han växte upp i (hallå, han har ju faktiskt varit i staden flera gånger) och i London behöver han ingen karta för han hittar ju överallt ändå (och om man går vilse så är ju det bara för att de har byggt om så mycket sedan han var där senast). Det hela är rätt komiskt, för sanningen är den att han inte alls hittar så bra som han vill påskina.

E har dessutom alltid stenkoll på konserter- vem som spelar, när och var. Och igår spelade Anna Maria Espinosa på Debaser Medis. Vilket jag vet att han vet. Kl 21 infann jag mig där, men såg inte skymten av E. Plockade upp telefonen och ringde honom. Han sa att han satt i lilla baren. Jag frågade vilket Debaser han var på, och då blev det tyst. Herr Lokalsinne hade gått till Debaser Slussen. Det var bara för honom att släpa sig bort till Medborgarplatsen.

Och för att göra det ännu roligare, så lyckades han få tillbaka både garderobsavgift och inträde på Debaser Slussen. Visst, han fick utstå lite förnedrande skratt när han berättade varför han drog efter tjugo minuter, men det var trots allt 120 spänn tillbaka.

Jag fick mig ett gott skratt, och kommer att leva länge på att herr Ordningssinne strulade till det. För det är trots allt det roligaste som finns när han gör bort sig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0