Det där med identitet

Giltighetstiden för mitt ID- kort gick ut 2007-11-14. Detta upptäckte jag dock först några månader senare, men jag gjorde ingenting åt saken. Istället har jag sprungit runt med mitt pass i väskan, vilket i mtit eget tycke har varit en jäkligt dum idé. Speciellt som att det bara är ren lathet som har gjort att jag inte fixat ett nytt ID- kort.

Nu har jag dock insett att jag faktiskt inte komemr att spendera så mycket tid inne i stan längre, och att det kommer att bli krångligare att hitta tid till att fixa ett nytt. Så jag har tagit steget, och var och fotade mig på Expert på lunchen. Bilden blev väl ok. Inte det bästa jag har sett på mig själv, men å andra sidan blir sådana där bilder sällan bra.Det viktigaste är att den blev bättre än den förra jag hade, och att jag slipper skämmas för den.

Nu återstår alltså bara att besöka banken. Ska ta det efter jobbet, då jag tror att mitt bankkontor har öppet då. Annars får jag ta det i morgon på lunchen. Får väl förbereda mig på att det kommer att vara en helvetisk kö, bara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0