"Storebrors" ex

Så sitter man hemma i soffan igen efter att ha varit ute på stan. Träffade N och tanken var ju att vi skulle gå till Pet Sounds Bar, men då det inte fanns några sittplatser till vårt förfogande gick vi till stället mitt över gatan. Aldrig varit där tidigare, men tänker definitivt gå dit igen.

Fantastiskt trevlig kväll, även om jag blev både hungrig och trött när klockan närmade sig midnatt. Lite pannkakor står man sig inte länge på, och det var det enda jag ätit idag, bortsett från den lilla mackan jag tryckte i mig i stallet.

Ibland har man tur, och mitt tåg kom precis när jag kom ner på Slussens perrong. Och vem möter jag på tåget om inte S-M, "Storebrors" gamla ex. Tror inte att jag har träffat henne sen jag och J var tillsammans. Fick höra lite om henne och "Storebror", tydligen vill han försöka igen medans hon är lite mer tveksam. Men de träffas och så.
Fick jag vara med och bestämma skulle de leva lyckliga i alla sina dagar. För de är jättesöta tillsammans, och hon är definitivt den bästa av de tjejer som han har haft. De övriga som jag har träffat och hört om ger jag inte mycket för. S-M däremot är jordnära och supergullig. Så jag håller en tumme för dem.

Att träffa henne nu fick mig dessutom att inse att jag nog borde se till att träffa "Storebror" lite oftare. Vi ses ju aldrig numera, när vi båda har flyttat hemifrån. Vi har inte umgåtts riktigt sedan vi var små, när vi växte upp och blev äldre skaffade vi egna liv och gled ifrån varandra. Men jag vill ju itne att han ska försvinna ur mitt liv. Så ska nog ta och slå honom en signal någon dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0