Vi firar oss själva

Idag har vi firat att Susanne och Jessica har varit så duktiga och skrivit klart det nya kommunvillkoret i tid. Och massa andra saker som var tvungna att vara klara innan den 1 juli. Alla som på något sätt jobbar med A&H var inbjudna, men vi var bara fyra stycken som hade möjlighet att följa med. Bortsett från oss tre följde även Solange med.

Vi tog båten ut till Grinda. Jag har aldrig varit ute i Stockholms skärgård, så för mig var det en ny upplevelse. Vi drack champagne och åt jordgubbar och chokladpraliner på båten. Väl framme på Grinda åt vi grillbuffé på Grindas Framficka. Mycket gott. Dessvärre lyckades en servitris spilla rosévin över hälften av våra jackor och väskor - tack och lov klarade sig mina saker rätt bra. Det enda positiva med det var att vi slapp betala maten för två personer.

Och tro det eller ej, men jag har faktiskt tagit årets första dopp. Och det i havet. Jag trodde faktiskt att jag skulle banga, så jag är förvånad - och imponerad - över mig själv. Ojade mig bara lite i början. Var faktiskt inte altför kallt i vattnet. Men jag är glad att bildbevis finns. För vem skulle annars tro mig?



   

       

       

   

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0