Uppdatering angående jobb

Har precis haft samtal med min chef (som är ny på sin position då den gamla chefen sagt upp sig - det är han jag inte gillar). Samtalet rörde min anställning, och jag måste säga att jag faktiskt blev överraskad. Hon vill förlänga min anställning med ett år. Jag vet inte anställningsform eller några detaljer än, då inga papper är helt klara - HR- chefen är på semester- men det är så det kommer att bli i alla fall. Jag ska visa för henne att jag klarar av att ta det där ansvaret som krävs (som jag egentligen har visat, men jag orkar inte bry mig).
Jag har hennes förtroende, jag har vd:ns förtroende och jag har gruppens förtroende. Det stärkte mig när hon sa så, vilket är oerhört viktigt då mitt självförtroende har varit helt nerbrutet. Självklart blir jag glad över att få förlängt ett år. Men samtidigt tycker jag att det är illa att det blir förlängt och inte fast. Det har redan varit alltför mycket hattande med det där.

En del av mig vill härifrån, medan en annan del vill stanna och utvecklas mer inom försäkringar. Men jag blir nog kvar ett tag till. Det är ju trots allt en trygghet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0