Tvättstugeterror

För en tid sedan var det någon som tvättade på min tid. Som plockade ut min tvätt ur maskinerna och la in sin egen - trots att det klart och tydligt framgick från "tidtavlan" att det var jag som bokat tvättstugan just då.

Igår var det dags igen. Jag stod i torkrummet och hängde upp tvätten från den första omgången, när jag hörde hur dörren till tvättstugan smällde igen. När jag kom dit var ingen där. Däremot stod det en IKEA- kasse proppfull med kläder och tvättmedel bredvid tvättmaskinerna (som gick för fullt med min tvätt i). Uppenbarligen var det ju någon som planerade att tvätta den kvällen ,trots att min tid inte slutade förrän kl 22.
Därför gick jag ner i god tid innan mina maskiner var klara, för att ingen skulle sno dem från mig. Slängde in en ny omgång. Men när jag skulle ner och hämta ut den var jag lite sen, och tro på fan att någon hade plockat ur mina grejer och lagt in sina egna.

Nu var klockan runt 21:35- 21:40, och jag hade beslutat mig för att inte tvätta mer. Men jag blir så jäkla arg. Jag hade lika gärna kunnat behövt köra ytterligare två maskiner. Det är för jäkla fräckt att bara slänga in sina egna grejer under någon annans tvättid utan att ens fråga om det är ok. Hade personen i fråga bara frågat hade jag sagt att det var lugnt, i och med att jag var klar. Men nu...

Persikofärgat sköljmedel. Det skulle inte förvåna mig om det var samma idiot som förra gången. Där var det också persikofärgat sköljmedel. Egentligen borde jag ha gått ner och väntat i tvättstugan när maskinerna var klara och skällt ut tjuven, men jag prioriterade att tvätta håret och blåsa det torrt.
Men jag kan fan inte acceptera detta. Speciellt inte som att det händer två gånger på rad. Nästa gång det händer (för det kommer säkerligen att hända igen), kommer jag att vara ett åskmoln. Då blir det inte roligt för den som kliver över gränsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0