Och när paniken bryter ut...

Jag fick en kalldusch imorse. Har du följt min blogg vet du om strulet med Håkan- biljetterna och E:s jäkla fotboll. Och då vet du även att Marielle skulle få hans biljett - gratis - och så är det lilla problemet löst. Hon ringde mig imorse och sa att hon måste ställa in för att hon är förkyld och vill inte bli sjukare till helgen, då hon ska ha loppmarknad. Det kan jag förstå, samtidigt som att jag inte har förståelse för det. Oavsett så satte det mig i en jäkla knipa.

Jag känner inte många människor som gillar Håkan Hellström. Den som jag i första hand brukar gå på konsert med är E. Sedan har jag Marielle och Karin. Ingela på jobbet gillar Håkan, men hon hade redan biljetter till kvällens konsert. Sedan finns det inte så många mer som jag vet gillar honom. Vissa klarar inte av honom, andra tycker att några låtar är bra men skulle aldrig gå på en konsert. Andra skulle kunna tänka sig att gå fick jag inte tag på eller hade annat för sig. Men det är helt förståeligt om man frågar samma dag.

Trots att jag frågade massa människor på jobbet hade jag när klockan närmade sig lunch inte hittat någon att gå med. Och slänga biljetten skulle jag aldrig i livet kunna göra. Som tur var ringde Karin upp (jag hade sökt henne tidigare flera gånger utan svar, och förklaringen till detta var att hon sov). Och min räddande ängel övergav genast sin tvättid till förmån för en kväll med Håkan. Du är underbar!

Så kvällen ser nu ut som så att jag möter upp Ingela efter jobbet, och går och äter någonstans. Sedan möter vi upp Karin vid 18:45 och tar oss sedan till Cirkus. Där sluter Ingelas man upp, och de går upp och sätter sig på gammel- läktaren medans jag och Karin dansar fötterna av oss. Jag känner på mig att det kommer att bli en riktigt bra kväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0