En släng av alzheimers?

Ibland undrar jag hur det egentligen står till med mig själv. Jag brukar ha rätt bra minne, och kommer till exempel ofta ihåg många onödiga detaljer som är precis så onödiga att komma ihåg som det låter. Vad sägs om att komma ihåg vad min gamla kollega från receptionisttiden på försäkringsbolaget hade på sig på anställningsintervjun jag gick på för fyra år sedan? Ärtgrön polotröja.

Nu verkar det dock som att min ålder börjar ta ut sin rätt. Mitt minne börjar svika mig, och jag gillar det inte. Senast i raden är att jag har glömt bort en blogg som jag har. Det var Alex som sa att han hittat min blogg. När jag kollade upp adressen, var det något helt annat än den blogg som du läser just nu. Den var från 2004.
Först trodde jag att det inte alls var min blogg, för det där kände ju inte jag igen. Men å andra sidan stämde ju allt in. Var bloggerskan bodde, var hennes pojkvän bodde, vad hon hade för sig om dagarna, hennes ålder... Först förnekadej ag självklart att det var jag som skrivit det. Sedan såg jag hennes mailadress, och kunde då inte längre förneka.

Jag hade glömt bort att jag hade skapat den här bloggen för så många år sedan. I och för sig verkar det som att det bara blev ett enda inlägg, men ändå. Det är en sådan sak som man kanske borde ha kommit ihåg. I alla fall om man har mitt minne. Illa. Jävligt illa.

Om du vill läsa mitt enda inlägg från den tiden, gör du det här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0