Planerade dagar



Veckan som gick bjöd på en hel del aktiviteter, och den här veckan som kommer är inte heller helt lugn.

Måndag: Ingenting planerat, och jag tänker inte göra någontign för att försöka ändra på det. Planerar en trevlig kvällspromenad i min ensamhet.

Tisdag: Jag och mina kollegor på avdelningen ska käka på Friday's i Kungsan, för att fira att en av dem har varit hos oss i sex år. Det blir dock inget hårt partande för min del.

Onsdag: Mina farföräldrar bjuder släkten på restaurang för att kusin Gabrielle med pojkvän Kevin är hemma i Sverige för första gången på två år. Det ser jag fram emot något enormt. Min släkt är alldeles fantastisk.

Torsdag: Ska träffa M. Vad kvällen bjuder på vet jag inte, men jag skulle inte ha något emot Harry Potter på bio. Fast det tror jag inte att han är så sugen på, så det blir väl till att käka någonstans, eller fika eller bara ta en öl i det soliga vädret (för soligt måste det fan vara nästa vecka).

Fredag: Har inga planer, men vad sägs om att fira semestern med lite kalasande? Fick ett plötsligt sug efter att hälsa på Lena Nyman på Pet Sounds Bar... Kan det vara något?

Lördag: Sambaparty vid Hornstull. Eller ja, Tanto för att vara mer exakt. Detta innefattar även picknick. Men bara om vädret tillåter. Sällskap är åtminstone Marielle, men lär bli fler.

Söndag: Tvätta mellan kl 11-15. Därefter är jag fri att göra vad jag vill. Supa mig applakat och däcka? Inga problem, jag är ledig på måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0