Inception



Gårdagskvällen bjöd på regn, som ju är perfekt bioväder. Filmen vi såg var Inception. En invecklad historia om hur man kan böja och bända på folks drömmar och plantera egna idéer hos andra människor när de drömmer, och få dem att tro att de har kommit på de idéerna helt själva.

Det är en lång radda med kända skådespelare som har slutit upp för att göra den här filmen, däribland Leonardo Di Caprio, Cillian Murphy, Ellen Page, Marion Cotillard och en av mina favoriter- Joseph Gordon- Levitt. Det är nästan värt att se filmen bara därför, men tack och lov är också manuset väldigt bra, så man behäver inte vara rädd att bli besviken.

Filmen är riktigt häftig, och det gäller att ha huvudet med sig, så att man inte villar bort sig i de olika drömmarna. För det är inte alltid helt enkelt att veta vad som är dröm och vad som är verklighet. Jag är helt säker på att detta kommer att vara en av de bästa filmerna som gick upp på bioduken 2010, och det är dumt att vänta tills den kommer ut på dvd. Har du möjlighet att se den på bio - gör det. För den var riktigt, riktigt bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0