Bröllopsmiddagen

Jag firade det kungliga bröllopet hemma hos Marielle. En del av mig ville verkligen åka in till stan, medan en annan del av mig inte ville missa en sekund av vad som hände, och då är det tv:n som gäller. Det senare alternativet vann, och det var inte fy skam det heller.

Vi lagade trerätters (egentligen lunch och middag, men de satt ändå ihop) och drack bubbel. Och det var vansinngit trevligt.



Vi hade klätt upp oss i finklänning.



Jag hade på mig en gammal trasa som jag köpt för säkert tio år sedan, men aldrig haft på mig. Anledningen: den är för genomskinlig. Detta löste jag nu genom att ha både pantalonger och tublinne under.



Till lunch/ förrätt åt vi smörgås med ägg, majonnäs, kräftstjärtar, löjrom och gurka. Den lade ribban för resten av kvällen, och med detta menar jag på hur vansinnigt mätt man var hela tiden.



Huvudrätt blev en köttbit, färskpotatis, sallad och bearnaise/chili- sås. Mycket gott.



Efterrätten var den som följde den officiella bröllopsefterrätten bäst. Vaniljglass, jordgubbar och vit choklad. Somrigt så det förslår.



Den kalssiska bröllopsdrycken är champagne, och vi satsade på två olika flaskor fejkskumpa. Först ut var rosévarianten, som var lite somrigare...



... och till middagen satsade vi på den vita varianten. Bubbel is the shit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0