Bröllopsbestyr



Om fyra veckor ska jag och Alex gå på bröllop. Det är finaste Micke som ska gifta sig med sin Jelena, och jag är så oerhört glad för deras skull. Jag började nästan gråta av glädje när jag fick inbjudningskortet, för om det är någon som jag verkligen unnar sådan lycka så är det just Micke.

Men jag har ett litet problem. Jag skulle gärna vilja köpa en ny klänning till detta tillfälle, men allting som finns ute i butik nu är bara grått och trist. Vanligtvis har jag ingenting emot mörka kläder, det är allmänt känt att svart är den vanligaste förekommande färgen i min garderob, men att ha den färgen på ett bröllop känns inte särskilt muntert. Jag vill ha något som sprakar och får en att tänka på blomsterängar och glaserade cupcakes.
Men modeindustrin har bestämt att under hösten är det mörka färger som gäller, och det är nästan omöjligt att hitta en fin klänning som har lite färg. Och de få som jag har hittat föll mig inte i smaken. Men jag ska försöka att kämpa emot missnöjet, och inte ge upp. Någonstans där ute finns det en klänning som väntar på just mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0