Bra och dåligt denna fredag



Bra

- Det är fredag. Och fredagar kan ju nästan räknas som helg, åtminstone så fort man går från jobbet.

- Om några timmar får jag krama min Alex! Det har jag inte gjort på två dagar, och jag saknar honom.

- I kväll är det dags för årets första kräftskiva. Som jag längtar efter att få ta mig an de små röda godingarna Kräftskivan innebär även att jag får träffa kusiner och min faster och hennes man. Trevligt!

- Jag har bestämt mig för att det i morgon är dags för en liten pannkakslunch. Alex tycker att pannkakor är efterrätt (förmodligen för att han är uppvuxen med att det är massa socker i dem), men INTE I MITT HEM! I morgon blir det pannkakor till lunch, inget annat.


Dåligt

- Jag läste i Metro imorse att det skulle bli jättefint väder i dag. Det är det inte.

- Trots att hostan blivit bättre vägrar den släppa taget helt. Jag har nu ägnat de senaste tjugo minuterna åt att hosta nästan konstant, och jag vill gratulera mina kollegor till att de får vara med om detta härliga ljud som ekar i korridorerna.

- Det där om att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår blev ju inte som jag tänkt. Kom på att jag var tvungen att tvätta håret, och vips så var klockan 23:30 innan jag kröp ner under täcket. Och då kom jag på att jag bara hade fyrtio sidor kvar av min bok, och att jag måste läsa ut den genast. Anledningen till det var i och för sig godtagbar, för annars hade jag behövt ta med både den och en annan bok i dag, då jag inte ville riskera att sitta utan bok på tåget hem för att den första var utläst under lunchen. Det är viktigare än att vara utvilad.

- Jag glömde min vattenflaska hemma. Den är min livlina nu när hostan bryter ut när jag befinner mig på de minst önskvärda ställena, som tunnelbanan.

- Först när jag satt på tunnelbanan imorse upptäckte jag att klänningen är skitig. Det blir till att uggla inne på mitt rum hela dagen.

- Jag måste städa hemma. Men jag orkar inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0