Intervju med mig själv



Hej Helena, hur mår du?
Tack, jag mår helt ok. Hostan börjar släppa lite och det är tur det, för hostmedicinen är slut. Är även lite trött, trots att jag har sovit ungefär sju och en halv timme i natt.

Vad har du för dig?
Jag jobbar och sliter. Har så vansinnigt mycket som jag borde ha fått gjort redan förra veckan, så den här veckan lär inte bli den roligaste på året. Men om jag ska vara ärlig går jag just nu mest och väntar på att gå på lunch. Är galet hungrig, och vi har inte fått någon frukt till jobbet än.

Jaha, har du något gott i matlådan?
Jag har faktiskt inte någon matlåda med mig i dag. Hade tänkt köra en pannkaksmåndag, men jag och pojkvännen åt upp alla pannkakor till middag igår och jag orkade inte grädda en omgång till. Så i dag blir det till att gå ner till centrum och köpa något. Funderar på om det ska bli thai som räcker till två dagar, eller om det blir favoritpastan. Men pasta ska jag ju äta i kväll, så det blir kanske lite tråkigt?

Vad tänkte du laga för pasta i kväll?
Det blir faktiskt köpepasta på Vapiano. Jag har sett  fram emot att äta på Vapiano i flera veckor nu, och äntligen blir det av! Jag skulle inte bli förvånad om jag beställer en scampi.

Jag antar att du inte kommer gå dit själv, vem blir ditt sällskap?
Helene, Linnea och Cathrine. Helene och Cathrine träffade jag förra veckan, men det var längesen vi sågs alla fyra samtidigt. Det kommer garanterat att bli en trevlig kväll!

Tack så mycket för pratstunden, jag får önska dig en fortsatt trevlig dag!
Tack själv och detsamma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0