Hej mitt vinterland 2.0



Att tro att våren var på väg till Stockholm var naivt, det inser jag ju nu. Det är trots allt bara mitten av februari, och knappt det. Men det var ändå inte kul att vakna upp till ett vinterlandskap där ingenting rådde på all snö som fallit under natten. Jag inser dock att jag kom lindrigt undan i jämförelse med många andra stockholmare. Mitt tåg kom som det skulle i morse, och jag var på jobbet i vanlig tid. När jag skulle åka därifrån var det inte heller några problem, och det gick smärtfritt. Hade turen på min sida och lyckades till och med undvika en rökutveckling i Stadshagen.

Detta är en av anledningarna till att jag så gärna vill bo vid en tunnelbanelinje. Självklart strular det ibland och tunnelbanan går inte, men jämför med i dag när inte en enda buss gick i hela Storstockholm och pendeltågen var försenade med flera timmar eller inställda. För let´s face it- det är alltid pendeltåg och bussar som strular i första hand. Då är det så vansinnigt bekvämt att kunna sätta sig på sin tunnelbana och köra gräddfilen genom stan.

Och om någon undrar var alla plogbilar var i morse, kan jag informera om att de befann sig i Västertorps Centrum. Hela sju stycken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0