Fem låtar jag älskar just nu

Jag vet inte om det är Alex dator som fortsätter att strula, eller om det är min bloggplattform som ställer till med problem, men jag kan inte lägga upp klipp från Youtube längre. Vilket ju är riktigt jäkla värdelöst. Jag får undersöka saken, men tills problemet är fixat löser jag det så här istället. Bara att klicka på länkarna.

Regina Spector är fullkomligt fantastisk. Allt hon gör är magiskt, hon är helt unik. Detta är den låt som jag för närvarande lyssnar på mest.

Inte trodde jag att jag skulle älska det som Idol- Tove skulle producera (även om jag redan under Idol- tiden tyckte att hon var lite cool). Tyvärr lyckas jag inte hitta den här låten i sin originalversion, som är lite rivigare, men den här är också fin. Den braigare versionen finns på Spotify.

Jag brukar inte älska radioskval, men den här låten har verkligen fastnat. Det kanske är min romantiska sida som har lyckats övertala mig. Anledningen spelar egentligen ingen roll- jag blir glad av Bruno Mars.

Inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat gissa att Secret Service var svenskar, men när man ser den här videon tvivlar jag inte längre. Jisses. Jag är glad att vi har lämnat 80- talets kläder och frisyrer bakom oss. Men låten är däremot en riktig hit. I like a lot!

Det här kan vara en av de absolut bästa låtarna som någonsin har gjort. Jag kan inte få nog av den. Tyvärr har jag inte riktigt fastnat för någon annan av Le Sports låtar på samma sätt, men det gör ingenting för jag har den här. Och den räcker en livstid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0