Lägesrapport

Jag är inte död. Det är min dator som står för den biten. För ett par dagar sedan somnade den in, stilla och förhoppningsvis smärtfritt. Så jag får numera använda mig av Alex dator, men han har någon form av BETA- version på senaste Windows (som ännu inte är helt färdigt och släppt på marknaden), som inte klarar av min blogg. Det går helt enkelt inte att blogga, och därför har det varit väldigt tyst här de senaste dagarna. Jag måste köpa en ny dator. Helst igår.

Läget just nu är i alla fall så här:

- Solen reflekteras i ett fönster på andra sidan gatan, och bländar mig. Otroligt irriterande.
- Jag känner mig som ett vrak. Ligger efter med sömnen (tack soffan) och förstår inte hur jag ska klara av att hålla ögonen öppna resten av arbetsdagen.
- Började träna igen i måndags efter en lång sjukdomsperiod. Fy satan, så dålig kondis jag har. Skippar dock gymmet i dag, och tränar på Addis dansmatta istället. Det är i alla fall planen.
- Gårdagens middag på Vapiano fick mig att längta efter mer. Nu! Älskar deras pasta.
- Jag har fixat semester vid Kristi Himmelfärd. Nu ska det bara bokas en resa. Det kan inte bli juni fort nog. Eller åtminstone påsk, så att man får vara lite ledig.
- Taklampan i vardagsrummet hemma (eller rummet kanske man kan kalla det, med tanke på att jag bor i en etta) är så jäkla värdelös. Två av tre spottar är trasiga, och det är inte många veckor sedan de var nya. Lever mitt liv i mörker hemma just nu, och jag skyller på IKEA. Jävla skitlampa.
- Är helt fast i boken jag läser, Till skogs av Tana French. Kan inte sluta läsa.
- Jag vill gå hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0