30 minuter kvar till muffins...



Jäkla tur att det är fredag, annars hade den här dagen inte haft något bra att komma med alls så här långt. Bortsett från det fina vädret, kanske.

Sov dåligt med massa konstiga drömmar och avbruten sömn, så jag är lagom trött i dag. Funderar på att sova en timme när jag kommer hem, men det är nog en dålig idé med tanke på att jag måste städa. Och om jag sover kommer jag att vara än mer ovillig att ta tag i städningen senare.

Lyckades dessutom glömma matlådan hemma. Var så fokuserad på att få med mig muffinsarna så att matlådan lämnades på köksbordet. Köpte lasagne från Weight Watchers istället, tänkte att den nog kunde hålla ok kvalitet. Som jag bedrog mig. Näst intill oätlig, men jag petade i mig den ändå för jag hade ju inget annat. Mest rinnig... sås...? Det blev man ju mätt på. Not. Tur att jag ska trycka en muffin om en halvtimme.

Jag har galet mycket att göra på jobbet, men ingen energi att kötta igenom allt. Måndag och tisdag nästa vecka kommer inte att bli roliga. Jag får helt enkelt försöka njuta av den här helgen så gott det bara går, för att sedan försöka överleva nästa vecka.

Nu börjar jag räkna minuter. 30 minuter kvar till muffins.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0