Tack Expressen

I somras träffade ju jag på (läs: jagade ikapp) Håkan Juholt i Västertorps centrum. Han blev intervjuad av någon tidning, och medans jag fick en bild tagen med honom passade tidningsfotografen på att bränna av några bilder också. Vad jag trodde var en intervju för lokaltidningen visade sig vara en intervju för DN. Kul att hamna där. Verkligen. Kul att de valde en bild där jag ser ut som ett ufo. Vilken fingertoppskänsla de har.

I fredags ringde min mamma och meddelade att samma jäkla bild nu fanns med i Expressen. Nu i en artikel om Håkan Juholts påstådda hyresfiffel, Västertorp och att bilden han har skapat om söderförorten inte stämmer med verkligheten och bla, bla, bla. Rubriken är också en höjdare: Förebild utan eftertanke. Och så den där bilden på han och mig, fult flinande. Tack Expressen. Hade ni inte några egna bilder att använda er av? Måste ni sno från andra tidningar?

Jag får väl glädja mig åt att bilden åtminstone var svartvit den här gången.


Kommentarer
Postat av: Astri

Jag hade ju lätt varit stolt om jag var du!

TVÅ rikstidningar :D



Men jag tror att det är TT som står för de mesta av bilderna och artiklarna som sedan köps upp av andra tidningar. Därför står ju oftast samma saker i alla kvällsblaskor.

2011-10-25 @ 08:00:07
URL: http://kompulsiv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0