Den stora Soffjakten



Om ni undrar vad jag har pysslat med hela dagen (vilket jag förutsätter att ni har, eftersom jag inte har bloggat på hela dagen), kan jag tala om att jag har befunnit mig i soffornas förlovade land. Eller ja, "förlovade" var väl att ta i, vi har varit och letat efter en ny soffa som ska få pryda vårt vardagsrum. Och det som var roligt den första timmen förvandlades till ett litet helvete resten av tiden. Precis så som det brukar vara när jag ska försöka bestämma mig för något.

Men tro det eller ej, vi hittade någorlunda rätt redan på första försöket. Mio är inte så pjåkigt trots allt. Soffan ni ser på bilden är den vi kommer att köpa, för den kan man bygga ihop precis hur man vill. Vi kommer att byta ut lite delar så att den inte blir exakt så som på bilden, och det som återstår är bara att välja vilka nya delar vi ska ha, vilka armstöd vi tycker bäst om och sedan färgen... Det må låta som att vi inte har bestämt ett jäkla skit, men så är det alltså inte. Vi ska mest komma fram till något och sedan komma överens. Och jag ska försöka att inte vela så jädra mycket.

Det är för övrigt leveranstid 6- 8 veckor på den här skönheten. Fy fan, säger jag. På den tiden hinner man ju ångra sig tusen gånger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0