Fredag 20 April 2012



Snöblandat regn varvat med enbart regn öser ner utanför mitt fönster. Välkommen till denna fredag i Hufvudstaden! Tur att man har med sig paraply vart man än går. Det är en liten tvångstanke jag har, att alltid ha med mig paraplyet, för tänk OM det skulle börja regna. Självklart finns det både fördelar och nackdelar med detta.

Bra:

Om det börjar regna har jag ett paraply nära till hands, och behöver således inte bli blöt.

Dåligt:

Det är tungt och otympligt att släpa med sig ett paraply överallt.
Jag måste ha en stor väska för att få plats med paraplyet.
En stor väska leder till att jag trycker ner ännu mer skit i den. Det kan ju till exempel vara bra att ha med sig en kofta om det skulle bli kallt ute, eller en bok om jag   känner för att läsa...
Det är inte helt smidigt att ha med sig ett paraply i väskan när man är på krogen.
Alex mobbar mig. Speciellt när jag släpar med mig paraplyet de dagar när solen skiner och det inte finns ett moln på himlen.


Ska jag vara riktigt ärlig inser jag ju att det kanske är dags att lämna paraplyet hemma i fortsättningen...


Men det gör inte så mycket att det är skitväder ute. Jag är på galet bra humör, av flera anledningar. En av dem är att jag verkligen ser fram emot min och Alex middagsdejt i kväll. Jag har suttit och dreglat över menyn flera gånger, trots att det inte serveras bearnaisesås till någon av rätterna. Nu får vi bara hoppas på att maten smakar lika bra som menyn lovar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0