Status just nu



Åh, jag ser verkligen fram emot att få det här barret fixat på fredag! Bli lite piffig igen. Sen får vi väl se hur nöjd jag är efteråt, det är alltid lika spännande. I synnerhet efter att jag börjat våga mig på slingor. Då kan det ju faktiskt bli precis hur som helst. Aja, blir det åt helvete får jag väl klaga.

I dag är en sån där dag då jag tycker att jag gör saker på jobbet, men det händer ingenting. Även om jag jobbar så blir inte to do- listorna kortare och högarna på skrivbordet är precis lika stora som när jag kom hit klockan 8 i morse. Hur kan det komma sig? Och än viktigare- kan skiten inte bara försvinna?

Ja, ja. Efter jobbet ska jag möta upp Karin för en fika. Det ska bli så otroligt kul att träffa henne igen. Det är så längesen att jag nästan inte minns när det var senast. Men om jag får tänka två sekunder vet jag ju att det var på hennes avskedsfest utanför Anchor för nästan ett år sedan. Sinnessjukt. Vi har med andra ord mycket att skvallra om. Hon kommer att få prata sig blå om Australien. Härligt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0