Typper inte om gulan, typper bara om ägget



Frukost! Färsk ananas, vilket känns lite extra lyxigt. När jag var liten var jag inte alls förtjust i det, men nu när jag är lite äldre och visare hamnar ananas lätt på frukttopplistan.

Jag åt även ägg till frukost. Men jag har helt tappat greppet när det kommer till att få till den där perfekta löskokta konsistensen. Nu blir de inte ens löskokta, utan hårdkokta. Men det har med spisen att göra. Det är en annorlunda spis jämfört med den i min förra lägenhet. Keramikhällarna blir varma väldigt fort, men det tar lång tid innan det börjar koka på riktigt. Det gör det svårt att bedöma när äggen är klara, och jag misslyckas än en gång med något som borde vara så enkelt. Och så får jag pilla bort den hårda, äckliga gulan i alla fall. Det är som när jag var liten och sa "Typper inte om gulan, typper bara om ägget".



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0