Några punkter

 
  • Dagen går extremt långsamt. Varför? Varför, varför, varför?
  • Min roomie här på jobbet har semester, men inte får man sitta ensam då inte. Nej, det är en tysk revisionsnisse på besök, och jag vet inte riktigt om jag är så förtjust över att han sitter här mitt emot mig och pratar med sig själv. På tyska, naturligtvis. Men det är kanske lite otrevligt att be honom hålla snattran?
  • Det är, om jag har räknat rätt, min fjärde dag som sockerfri. Mer eller mindre, i alla fall, har fuskat med någon smörgås och matpaj när det faktiskt krisade rejält, men rena sötsaker har jag låtit bli. Och jag är så fascinerad över att jag nu inte känner det där suget. Nu blir jag inte ens suktad över den där öppnade chokladkakan som ligger på byrån hemma. Det börjar inte ens vattnas i munnen på mig när Alex erbjuder mig glass. Jag vill inte ha.
  • Men på lördag ska vi på kräftskiva. Då får jag äta godis, för så har vi bestämt jag och Helene. Och känner jag mig själv rätt lär jag väl äta även om jag inte är sugen, bara för att.
  • Vad sägs om att ge sig ut på en liten joggingtur i kväll? Hade tänkt ta det igår, men blev på tok för mätt efter våffelmiddagen. Och om jag nu skriver det här i bloggen att jag ska springa i kväll kan jag ju inte backa ur... Eller?
  • Hmm. Men det får i såna fall bli före eller efter Robinson. Måste ju se nu när min favorit Martin Melin är med igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0