Mot Australien

 
Så var timmen slagen. Det är dags att packa in sig i bilen och åka ut till Arlanda. Jag har så mycket fjärilar i magen att jag är förvånad över att de inte har försökt ta sig ut än. Det kanske blir bättre om man spyr, bara litegrann...? Fast det vill jag ju inte heller göra. Det räckte med att jag lyckades kleta kaviar i mitt nytvättade hår för en halvtimme sen.
 
Kan inte minnas att jag var så här nervös senast jag skulle åka till Australien, och då åkte jag helt själv. Nu har jag ju Alex med mig. Konstigt. Men jag hoppas att nerverna lugnar sig lite så fort vi kommit ut till flygplatsen och har checkat in.
 
Det kommer nog bli rätt tomt på inlägg här på bloggen, i synnerhet efter nyår, men hittar jag en dator ska jag försöka att klämma iväg ett inlägg så att ni vet att vi lever och inte har blivit uppätna av krokodiler eller mördarhajar.
 
Usch. Det skulle ju vara hemskt om man blev uppäten av en haj på semestern. Nej, det ska jag göra allt för att försöka undvika.
 
Och just det... Det ska tydligen bli 28 grader varmt och sol i Sydney på fredag. Täntke bara att det kan vara kul för er att veta det... Eller inte. Enjoy the Swedish snow!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0