6 kilo på 6 veckor



Jag har köpt den här boken. Tänkte att den ska hjälpa mig på min väg mot ett sundare leverne. Och 6 kilo på 6 veckor låter ju dessutom jävligt lockande. Den innehålller en massa gi- recept som är indelade i en matsedel för en sexveckorsperiod. Ett nytt recept för varje måltid.

De flesta recepten ser väldigt lovande ut, även om jag vet att jag lär skarva en hel del på dem. För jag är en människa som gillar extrem enkelhet när det kommer till matlagning, och att hålla på att fixa och trixa med ett dussin ingredienser för att få till en rätt är inte riktigt min grej. Däremot får jag massa bra idéer av att läsa recepten, och jag vet att jag kommer att använda dem som grund och sedan skala av och ändra en del för att få till det så som jag vill ha det.

Jag har bestämt att nu är det nästintill nolltolerans som gäller. Onyttigheter får endast intas om jag äter på restaurang. Och då snackar vi inte massa desserter och liknande, utan kanske lite pasta eller potatis. Denna regel började tillämpas igår (att jag då också lyckades trycka i mig lite chokladmousse och sju tortellinisar kan vi väl bortse ifrån).

Några 6 kilo på 6 veckor räknar jag väl inte med att tappa, men någonting kanske kan hända i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0