Ett brev



Hej Fredag!

Vad trevligt att du är här igen. Även om det bara är sju dagar sedan vi senast sågs så har jag hunnit sakna dig en hel del. Det är något speciellt med dig, som gör att det börjar spritta i kroppen på mig. Du bär med dig känslor fulla av förväntningar och glädje, och bara din närvaro lovar gott inför den kommande helgen.

Just i dag tänker jag ta tillvara på dig genom att åka hem direkt efter jobbet. Göra ett snabbt stopp i centrum och hämta ut mina böcker som ligger och väntar inne på Hemköp, men sedan är det raka spåret hem till lägenheten som gäller. Jag måste ju ta hand om vår nya matta som levereras i dag. Spännande!
Jag planerar även att se fotbollsmatchen. Inte för att jag tror att vårt svenska landslag kommer vinna över England, men det är trots allt en viktig EM- match, och det vore tråkigt att missa den. Men innan fotbollen tar över tänker jag se de tre avsnitt jag har kvar av Grey's Anatomys senaste säsong.

Åh, det kommer att bli en himla bra kväll! Och mycket har jag dig att tacka, Fredag.


Varma hälsningar

Helena


P.S. Vad säger du om att kanske lyxa till middagen lite, nu när du ändå kommer på besök? Kanske något gott från thaien mitt över gatan? Eller någon god köttbit? Fundera lite på vad du vill ha, så fixar jag det. D.S.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0