Dilemma



Så jäkla typiskt. I dag är det täntk att jag ska springa Vårruset. Nåja, promenera är väl närmare sanningen. Men så igår kväll kom uppgiften att Loreen ska uppträda på Hötorget samtidigt som Vårruset startar. Vad göra?

Jag väger fördelar mot nackdelar och försöker komma fram till hur jag ska göra. Mensvärk och byxor som slutar mitt på vaden gör inte att jag vill promenera fem kilometer i den kyla som faktiskt råder. Jag fryser när jag har jeans och jacka på mig. Det är å andra sidan en trevlig runda, och jag skulle ha sällskap av både kollegor och Helene, som också ska promenera. Den där picknickkorgen efteråt är ju också något att se fram emot. Men när artontusen kvinnor ska ta sig hem samtidigt- då finns det ingenting att skratta åt. 

Väger jag de båda aktiviteterna mot varandra vinner Loreen definitivt kampen om vad som är roligast. Inte ens picknickkorgen kan göra att Vårruset står som segrare. Men det dåliga samvetet säger att jag borde satsa på det sistnämnda. Tänker jag efter är det enbart det dåliga samvetet som får mig att vilja gå Vårruset. Å andra sidan har jag ingen som vill följa med mig till Hötorget, och det förtar ju lite det roliga med Loreen.

Åh, jag blir galen! Vad ska jag göra?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0