Euphoria



Jag är halvt i chockstillstånd. Var ju på konsert igår, och var inte hemma förrän runt kl 22:30. Kände inte att jag ville se Eurovision då, eftersom jag missat halva programmet, utan jag såg reprisen i dag istället. Är mäkta förvånad över att jag lyckats avskärma mig så mycket från omvärlden att jag inte hade den blekaste aning om vad som väntade när jag slog på tv:n i morse.

Och herre jäklar i helvete! Redan i början av omröstningen kunde jag känna vartåt det barkade. Loreen fick poäng efter poäng och jag tror knappt hon lämnade ledningen mer än ett par få gånger precis i början. Vis av hur det har varit tidigare år vågade jag ändå inte hoppas förrän hälften av rösterna var utdelade, men det gick ju hela vägen den här gången! Poäng av alla länder utom Italien (vad hände där?) och näst mest poäng i Eurovisionhistorien.

Det är helt galet! Satt och grät av lycka här hemma i soffan. Är så lycklig över att Europa förstod sig på Loreen och hennes fantastiska nummer. Jag har tyckt om nästan utelsutande av Sveriges vinnarlåtar genom åren, men det är någonting speciellt med Euphoria. Den får mig inte bara att vilja dansa och sjunga med, den berör mig ända in i själen. Den är bra på riktigt.

Eurovision Song Contest 2013- i Stockholm. Jag måste få tag på en biljett. Är det någon gång jag ska se Eurovision live så är det nu. För det är inte säkert att chansen kommer igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0