Jag är inte impulsiv



Jag är inte någon impulsiv människa. Jag tycker om att bläddra i kalendern och planera in saker. Då har man koll, och livet blir så mycket enklare. Och framför allt- jag slipper stressa upp mig över saker, vilket annars är vad jag är absolut bäst på. Alex är precis tvärtom. Han är vansinnigt impulsiv och behöver i stort sett inte någon framförhållning överhuvudtaget innan han hoppar på något. Så ni må tro att det där kan leda till konflikter...

För någon timme sedan ringde han mig och frågade om vi skulle grilla i dag. Jag förstod inte vad han menade, så han upprepade sig, "Ska vi grilla?". Han fortsatte sedan med att han pratat med David, och de hade kommit fram till att i dag är alldeles utmärkt för lite grillning och umgänge. Något som vi i början av veckan kommit fram till att det inte funkade alls, då Alex inte kunde, och att vi ska ta det nästa helg istället.

Så. Efter att jag ringt Marielle och säkerställt att hon också kan, så ska vi i kväll ut till Sollentuna. Jag har fortfarande inte riktigt ställt in mig på de ändrade planerna, men det kommer garanterat bli trevligt ändå.

Men först ska jag ta en sväng förbi Topshop.



Kommentarer
Postat av: mimmi

tackar så mycket, köpt på Gina Tricot :)

2012-05-25 @ 15:14:37
URL: http://mimmisofies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0