Påsfascisten

Vi har städat och fejat här hemma hela kvällen. Det är nästan så att man kan tro att hela kungafamiljen ska komma på besök. Jag tröttnade som vanligt efter fem minuter (fem minuter innan vi ens började, vill säga) men har man lovat att städa så har man.

Jag har dock än en gång blivit utsatt för den hemska påsfascisten som bor här hemma. Vi har en "påspåse" som vi samlar massa plastpåsar i. Påspåsen innehåller en salig blandning av påsar från diverse klädbutiker och teknikbutiker, men också lite finare kassar som jag absolut inte vill göra mig av med.

Men lika mycket som jag älskar mina fina påsar avskyr Alex dem. Och i kväll tvingade han mig att göra en rejäl utrensning med orden "Du får behålla max sexton stycken". WHAT?! Inte ok. Det är som om jag skulle säga till honom att han endast får behålla sexton av sina barn. Ja. Typ.



Det som ska slängas. Ganska bra jobbat av mig, får jag väl säga.



Jag ställer mig dock lite frågande till Alex anklagelser om att det är jag som sparar på alla påsar. Hittade nämligen den här lilla påsen. Och jag kan av hela mitt hjärta lova att det INTE är jag som har sparat en trasig McDonald´s påse.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0