Sparkad i huvudet

 
Mina tankar har varit på annat håll i dag.
 
Jag blev sparkad av en häst på förmiddagen, när jag var i stallet. Hon träffade mig på armen och i huvudet. Tack och lov var det ingen hård spark, och jag tror inte att det var hoven som träffade utan snarare någon annan del av benet. Det var inte av illvilja mot mig heller, utan hon blev irriterad på sin boxgranne, och så råkade jag stå böjd för att kratsa hennes bakhov när detta hände. Ren och skär otur.
 
Jag blev inte jätteskadad, kanske kommer jag att få något litet blåmärke. Ska jag vara ärlig gör det ondare att slå huvudet i en öppen skåplucka, men jag blev däremot rejält chockad. Det släppte först helt när jag kom hem, då kom tårarna. Men nu mår jag bra.
 
Har ägnat resten av eftermiddagen åt att se på film med min karl och sedan senaste avsnittet av Så Mycket Bättre. Nu har jag satt in kyckling i ugnen, och senare i kväll ska vi till Friends Arena för att se Swedish House Mafia. Jag är inte helt taggad, om jag ska vara ärlig, men jag hoppas att peppen infinner sig när jag väl är på plats.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0