Changes

 
Ännu en seg morgon, men kaffet hjälper mig åtminstone en bit på vägen. Man får vara glad för det lilla.
 
Har för övrigt bestämt mig nu.
  • Har slarvat en del med kosten på sistone. Nu får det vara slut med det. Inga sötsaker. Inga smörgåsar (bortsett från de där svampmackorna som jag ska äta i kväll- har nämligen fått svampstuvning av farmor). Bara pasta eller potatis vid speciella tillfällen (om jag är bortbjuden eller går på restaurang). Mycket grönsaker.
  • Dricka mycket vatten.
  • Röra på mig minst 30 minuter om dagen. Enda undantaget är om regnet öser ner. Denna punkt kan dessutom lätt klaras av under lunchrasten.
  • Jogga minst två gånger i veckan. Det behöver inte vara världens längsta joggingrundor, men efter dagsform och väderförutsättningar.
  • Försöka träna mer med Alex. Det är betydligt roligare än att köra solo, och nu när hösten kommer är det kanske läge att börja utnyttja det nya gymkortet.
  • Annandag jul åker vi iväg till varmare breddgrader. Mitt mål är att gå ner 6 kilo till dess. Jag vet att det är fullt rimligt, även om det känns som en omöjlighet. Jag måste bara tro på mig själv.
Det svåraste är det där med att tro på mig själv. Att andra människor skulle klara av det här är jag fullt övertygad om, men när det kommer till mig själv och vad jag klarar av känns det som att det är kört på förhand. Kanske just för att jag har misslyckats så många gånger tidigare. Men jag måste försöka hitta den där peppen, och jag tror att om jag bara börjar se lite resultat så kommer allt att gå mycket lättare.
 
Så. Nu kör vi!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0