Fyra tankar

 
  • Jag är trött. Jag vet att jag bara har mig själv att skylla, eftersom jag lägger mig på tok för sent om kvällarna. Men med tröttheten kommer huvudvärken, och det tycker jag är förbaskat orättvist.
  • Funderar på kvällens middag. Har köpt färska kycklingfiléer och tänkte rulla massa bacon runt dem innan de får sig en omgång i stekpannan och sedan i ugnen. Gott. Fast just nu är jag mest sugen på en rejäl köttbit, potatisgratäng och massa bea. Drömmen...
  • Det kanske är dags att ta tag i det där resebokandet i kväll? Min karl kläckte för någon vecka ur sig ett resmål han gärna vill åka till på semestern i sommar, och jag är ju inte den som tackar nej till sådana idéer. Så bäst att smida nu medans järnet är varmt och priserna inte skjutit i höjden.
  • Är denna tråkiga tisdag dagen då jag tar upp det där utomhusjoggandet igen? Känner den där löparlusten vakna inom mig, och då är det ju egentligen bara dumt att förneka den. Egentligen borde jag bara bestämma mig för att jag i kväll snörar på mig jogingskorna och ger mig ut. Såvida det inte regnar, förstås. Då vill jag inte.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0