House at the end of the street

 
Alex har sin bror över i kväll, så jag får roa mig själv medans de spelar Magic. Vad passar väl då bättre än att se en läskig film? Alex är inte så förtjust i skräckfilmer, och jag är inte så förtjust i att se skräckfilmer i min ensamhet- jag är alldeles för lättskrämd för sånt. Men att bara jag ser en skräckfilm när Alex och hans bror sitter vid matbordet några meter bort, det är idealiskt.
 
Filmen jag nu sett heter House at the end of the street.
 
Sjuttonåriga Elissa och hennes mamma flyttar in i ett hus i en liten stad. I grannhuset bor Ryan. För några år sedan mördades hans föräldrar av hans lillasyster Carrie Anne innan hon försvann. Ryktena i stan säger att hon flydde ut i skogen och sedan drunknade i sjön, även om hennes kropp aldrig hittades, medans andra tror att hon fortfarande finns där ute i skogen.
Vad som däremot står helt klart för Elissa är att Ryan är illa omtyckt, ensam och dessutom väldigt snäll och lätt att tycka om när man väl börjar prata med honom. Men han har också en hemlighet...
 
I kategorin skräck var den här filmen lam. Den var inte ens lite läskig, men det kanske inte var meningen heller? Annars har de misslyckats rejält på den fronten. Det fanns några oväntade vändningar, och de välkomnades i en annars ganska så ospännande film. Den var inte tråkig men inte heller något som jag skulle rekommendera andra att se om de efterfrågar filmtips.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0