Prinsessan Madeleines bröllop

Jag älskar kungliga bröllop. När Victoria gifte sig hade jag och Marielle en egen fest med trerättersmiddag och bubbel medans vi såg det på tv. Igår var det prinsessan Madeleines tur att gå mot altaret, och det följde jag från Helenes lägenhet i Sjöstan. Och jag har självklart himla massa åsikter om det hela, som jag tänkte dela med mig av.
 
Klänningen
 
Jag hade förväntat mig den kanske vackraste brudklänningen jag sett, och blev därför gravt besviken. Till en början tyckte jag inte om klänningen alls. Den hade blivit snyggare om spetsen framtill varit hjärtformad istället för rak, och jag tycker att klänningen borde ha följt Madeleines kropp mer istället för att gå ut så tidigt vid midjan. Det gjorde att hon såg lite bredare ut än vad hon är (inte mycket, men tillräckligt för att det skulle störa mig).
 
Men ju mer jag har tänkt på det och ju fler bilder jag har sett, desto mer gillar jag klänningen. Den är fortfarande en besvikelse, men den är fin ändå. Madeleine var en väldigt vacker brud, och jag gillar att hon valde en tiara som annars mest används som halsband.
 
 
 
 
Chris känslor
 
Chris har varit väldigt anonym, och det har varit svårt att få något grepp om honom. I mina ögon har han verkat lite stel och tråkig. Men så stod han där i kyrkan och kunde knappt hålla tårarna tillbaka när Madeleine skred uppför altargången. Och efter det rämnade alla murar, och det blev oerhört tydligt för alla som tittade vad han känner för Madeleine. Det var så många kärleksfulla små gester, och när de åkte i den hästdragna vagnen efteråt var det härligt att se hans frenetiska vinkande med både händer och brudbukett. Ett friskt inslag i den annars lite stela kungafamiljen. Hoppas det håller i sig!
 

 
Prinsessan Estelle
 
Vilket litet charmtroll. Det var kul att hon fick vara med på vigseln- sånt kan ju annars vara lite svårt när det handlar om ett så pass litet barn. Men hon skötte sig riktigt bra, och var fullt sysselsatt med att undersöka vigselprogrammet. Men sötast var den lilla stol som hon satt i. En likadan som de vuxna kungligheterna hade, fast en miniatyrvariant.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0