Melodifestivalfinal

 
Årets Melodifestivalfinal är igång!
 
Drömde om den i natt. Att jag faktiskt ringde och röstade (det händer bara vid speciella tillfällen, som till exempel förra veckan när jag desperat ville att Robin Stjernberg skulle gå vidare). Men att något gick fel och min röst hamnade hos fel artist- som jag verkligen inte ville skulle vinna. Snacka om att jag kände ångest i kroppen när jag vaknade efter det.
 
Men nu är det alltså på riktigt. Och jag har inte en susning om vem som kan tänkas ta hem hela skiten. Jag har inte varit ett dugg imponerad över årets startfält. Inte en enda låt har stuckit ut som en riktig vinnare. Många låtar har förvisso växt när man har hört dem några gånger, men det är inte någon bra egenskap, tvärtemot. Men det harj ag ju redan diskuterat här i bloggen.
 
I mina ögon är det typ fyra- fem bidrag som slåss om vinsten. Och jag vet inte alls åt vilket håll kompassen pekar. Spännande men samtidigt lite tråkigt. För jag vet inte riktigt vem jag ska hålla på. Jag blir mest glad om någon av Ewald, Stjernberg, Yohio, Munther eller Ralf vinner. Och det tror jag nog att någon av dem gör.
 
Och just det. Allt jag önskar är att vi skickar ett bidrag som vi släpper skämmas över till Malmö. Så snälla, rösta inte på Sean Banan, även om det är en rolig show... Tack.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0